Deleted11 Deleted16 evet bende burayı Happy kidste görüp geldim ama hiç orda anlatıldığı gibi değil, çok sevdim hatta bağımlılık yaptı. Sende hoş geldin, iyiki geldin diyelim o zaman 💃☺️
Birmelekannesii En son gördüklerimi etiket yapiyim 😊 Deleted16 Deleted11 @ZRaporu @Angellove2010 @Adsizbayan @Ask_hosmus @Hoyrat @Redkids @Sedaa
Angellove2010 Ask_hosmus Deleted11 Birmelekannesii @bitterdelisi24 @incilikaftan @NaimeYilmaz seni de eklemesem olmazdı valla sevilyorsun @NaimeYilmaz ❤️💐🌹
Ask_hosmus JartiyerliKedi yaa teşekkür ederim☺️ bende sana bayiliyrüm 😘😂 bi soru gelsin benden sana o zman çizmeli kediyle akrabamısın🤔😂😂
Deleted11 Angellove2010 bende seviliyor muyum 😂 bütün forum şey diyordur şimdi “sen de bir 💩 tan eksik kal be kadın” 😂😂
zarifhanim Hoyrat Bende son zamanlar forumun aktiflerini yazayım 🤭 @Deleted11 happy mommda da ismi aktifmiş gelip burada post açıyorlar birde 😄 @Ask_hosmus , @Angellove2010 @Hoyrat sanırım en çok sizin postlarınızı görüyorum 🤭, @ZRaporu, @Olivetti yorumcu başı onun terimiyle forumun oldları 😄 @incilikaftan, @Redkids @Yasak_elma E hep görelim sizleri o halde 😊
Deleted11 zarifhanim orda aktif değilim ama leman konusundan dolayı oralara kadar gitti namımız 😂😂🤷♀️
Yasak_elma zarifhanim bebeklerimden zaman buldukca aktif olmaya çalışıyorum balım🤗 Bura bana happymomdan happykidsden daha kafa dağıtıcı geldi sevdim burayı kız😇