Affınıza sığınarak soruyorum. lütfen kusura bakmayın 3 gün önce ilişki sırasında kan gelmiş peçete falan kan olmuştu eşim öyle söyledi bende iç çamaşırımda farkettim adet oldum sandım ama 3 gündür devamı yok ve adet olmam gerekirken hala olmadım sizce nedendir. Başına gelen var mı gece gece aklıma çok takıldı lütfen fikri olan biri cevap verirse çok memnun olurum

Bu arada kuruluk yoktu

Leyley adet gecikdiyse belkide yerleshme lekenmesidir.

Rose_ adet gününden bir gün önceydi o yüzden anlayamadım adet oldum sandım devamı gelmedi ama

Leyley lekelenme genellikle adet gününden önce olur ve çok kadin onu adet kanamsiyla karistirir. Bi test yapsaniz iyi olur

Deleted16 4 yıllık evliyim 2 çocuğum var ilk kez böyle birşey başıma geldi

Ask_hosmus yok ya öyle birşey mümkün değildir ne yara olacak ki adet sandım ama devamı gelmedi

Rose_ aslında yerleşmeyi ayırt edebilirdim ama peceteki kanı görmedim bilemiyorum o yüzden bir test yapsam iyi olur

Leyley yapin haber verirsiniz🥰 Allah gönlünüze göre versin🤲🏻

Rose_ aslında 3. Bir çocuğa hazır değilim küçük çocuğum daha bir yaşında ama tabi bir sağlık sorunundansa hamileliği tercih ederim varsada öyle birşey başımın üstünde yeri var ama sağlığıma zarar mı geldi diye endişeleniyorum.

Leyley kız gebe olabilir misin acaba. Yarın sabah ilk çişinle bir test yapıp bizide bilgilendir merak ettim valla 🙏🏼

Leyley bilemedim valla belki de yerleşme kanaması da olabilir arkadaşların dediği gibi

Deleted16 bilemiyorum ki tam da o sırada yerleşme kanaması gelir mi bu kadar denk nasıl gelir