Bu arada kuruluk yoktu

Leyley adet gecikdiyse belkide yerleshme lekenmesidir.

Rose_ adet gününden bir gün önceydi o yüzden anlayamadım adet oldum sandım devamı gelmedi ama

Leyley lekelenme genellikle adet gününden önce olur ve çok kadin onu adet kanamsiyla karistirir. Bi test yapsaniz iyi olur

Deleted16 4 yıllık evliyim 2 çocuğum var ilk kez böyle birşey başıma geldi

Ask_hosmus yok ya öyle birşey mümkün değildir ne yara olacak ki adet sandım ama devamı gelmedi

Rose_ aslında yerleşmeyi ayırt edebilirdim ama peceteki kanı görmedim bilemiyorum o yüzden bir test yapsam iyi olur

Leyley yapin haber verirsiniz🥰 Allah gönlünüze göre versin🤲🏻

Rose_ aslında 3. Bir çocuğa hazır değilim küçük çocuğum daha bir yaşında ama tabi bir sağlık sorunundansa hamileliği tercih ederim varsada öyle birşey başımın üstünde yeri var ama sağlığıma zarar mı geldi diye endişeleniyorum.

Leyley kız gebe olabilir misin acaba. Yarın sabah ilk çişinle bir test yapıp bizide bilgilendir merak ettim valla 🙏🏼

Leyley bilemedim valla belki de yerleşme kanaması da olabilir arkadaşların dediği gibi

Deleted16 bilemiyorum ki tam da o sırada yerleşme kanaması gelir mi bu kadar denk nasıl gelir

Leyley ben evliliğimin 3. İle 6. Ayında ilişki sonrası küçük kanamalar yaşamıştım. Sadece peçeteye gelecek kadar. Annem kızlık zarından kaynaklı olduğunu söylemişti. Ama sizinde 4. Yılınız. Sağlık probleminden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama.. içinizi ferah tutun stres yapmayın. Olmadı kadın doğuma gider görünürsünüz bi.