Rouge JartiyerliKedi peki fotograftaki yazılar görünmüyor diye uygulamadan cıkıp tekrar girmem sonra ikidebir yenilemem. sorun zaten buymus🤦🏻♀️ fotoymus ya bu🤦🏻♀️ ben buara cok uykusuzum hic iyi gelmedi bana
JartiyerliKedi Rouge 😂😂ya işte anla ben ne yaşıyorum çıkış yapıp girince düzelyor bi cevap yazınca tekrar aynı şey
Rouge JartiyerliKedi ya banada oluyor arada ama internetimden kaynaklı oluyor. yani heryere giriyor ınstagram falan ama bu uygulamaya girince böyle oluyor .internetimin tam güclü olması gerek yoksa bu sorun oluyor .bilmiyorum kuvvetli internet mi istiyor nedir 😂sende bak bir internetine
Deleted11 Nietzsche bir şey sorucam bilgin var mıdır acaba, şimdi burdan özel tartışma açıp bir kaç kişiyi etiketleyebilir miyim? @Yorumcuanneniz @Lavinia_ @Akrep @NaimeYilmaz sizi de etiketliyim belki biliyorsunuzdur 🙈
Sedaa Bende de 7 tane bildirim var gözüküyor ama bildirimlere girince hic birsey gözükmüyor. Eski bildirimler gözüküyor.
Nietzsche Deleted11 evet istersen 10 kişiyle bile özel tartışma açabilirsin. Mesela benimle açtın ya , o tartışmaya başka alıcılar da ekleyebiliyorsun
Deleted11 Nietzsche 3 kişi açmıştım bir ara olmamıştı ama 3. Kişinin kimseye cevap vermeye yetkisi yoktu nedenini bilmiyorum 🤷♀️😬
Deleted11 Nietzsche yok yeni hesap açmıştı reelden bir arkadaşım 😂 Peki hocam özelde numaramı versem birine sorun olur mu 🙈😂
Nietzsche Deleted11 yeni hesap açan arkadaş mail aktivasyonu yapmışmıydı ? Numara verme konusu sizi ilgilendirir ,tabiki verebilirsiniz ama verdikten sonra doğabilecek herhangi bir sorun senin sorumluluğundadır 🙂
Deleted11 Nietzsche bilmiyorum ki sonra başka hesap açtı sanırım. Teşekkür ederim çok soru sordum ya ☺️