Arkadaşlar merhaba, adet olmam gerekirken hala olmadım7 8 aydır korunmadan eşimle ilişki yaşıyoruz ama hamilelik gibi durum söz konusu hiç olmadı şuanda adet olmam lazımdı ama 4 gündür olmuyorum başına gelen varmı tecrübesi olan ?
Hamilelik
Ben iki ay üst üste olmamıştım ikinci olmayışımdan 4-5 gün sonra testte belli olmuştu geç döllenme olmuş dedi doktor bazen böyle olabiliyo dediler benzer bişey olabilir belki seninkide
BeyzaYlmaz biz esimle 3 ay korunmadik.. ilk ay 4 gun gecikti adetim.. ikinci ay 7 gun gecikti.. 3. Ayimda da gecikmem 10 gunu gecmisti test yapinca hamile oldugumu ögrendim
Sedayvaz35 adet oldum 3 günüm ama hamile kalamıyorum acaba kısır olabilirmiyim şüpheleniyorum
Sedayvaz35 daha önce koruyucu haplar falan mı kullandın ? Yoksa geri çekilme yöntemiyle mi korundunuz ?
Dlkgrn geri çekilme cnm
BeyzaYlmaz hemen kötü düsüncelere kapilma.. bu korunmayi biraktiginizdan beri ilk adet gecikmen mi.. bana babannem adetlerin gecikmeye basladiysa bebek kendine yer aliyordur bir iki aya hamile olursun demisti
İlk ay denemede hamile olan var mı acaba yani bu çok düşük bi ihtimal mi ?? Yoksa ilk denemede de hemen hamile olmak yüksek bi olasılık mı kızlar ??