Merhaba benim adet gunum 1temmuzda olmaliydi halaa adet olmadim bugun hamilelik testi yaptim negatif cikti hic boyle olmamistim gunu gunune olurdu ve hic bir belirti yok ayrica goguslerim sisti ve uclari aciyo hamilelik var mi yok mu bilemedim gec döllenme olabilirmi ?? kac gun sonra test yapiyim sizce tekrar

Erken gebelik testi yapabilirsiniz ben adetime 4 gün varken yapmıştım pozitif çıkmıştı

Ozgecicekoglu bizim sorunumuz adet gunu gecti ve ben 1 gun gecti ikinci gun test yaptim negatif cikti

Naime bende merakimdan adetimin 2 inci gununde test yaptim negatif cikti bence biraz bekle bende biraz bekleyip eger olmazsam tekrar test yapicam belki gec dollenme olabilirmi bilemedim suan 3 gun gecikmem var halaa adet olmadim bikac gun daha bekleyip tekrar test ypicam sonucu bildiririm insallah

Erken gebelik testinde çıkabilir gebelik varsa benim adetime 4 gün vardı erken gebelik testi yaptım silikte olsa çıkmıştı yada kan testi yaptırabilirsiniz

Naime Yaa cok umitliydim ama bugun adet oldum neyse hayirlisi bakalim bidahaki aya insallah sende durumlar nedir

Mina28 üzülme elbet güzel haberler yakındır 🦋

Naime canım adet oldunmu? Yoksa hala bekliyormusun?

Merveyldrm inşallah hamile olursun canım. Regl günün bu günmüydü?

Merveyldrm aa pardon canım 5 gün geçiktiyini yazmışsın şimdi dikkat ettim. Hiç daha önceden böyle geciktiği olmuşmudu adetinin?

Merveyldrm evet tutacak diye birşey yok ama tutada bilir yani. Sen bekle bir kaç gün daha

Benim de 2 gun oldu daha gecikeli ama belimde adet olcakmish gibi agri var hamilelikte oluyor mu kizlar

Merveyldrm bence yerleşme kanamasıdır kuzum.. inşallahki öyledir. Regl olan günü test yapmıştın ondan sonra bir daha yapmadın mı?

Merveyldrm regl olan gün derken yani normalde olması gereken gün

Merveyldrm bencede yerlesme kanamasidir eger ole leke gelip daha da devami olmadiysa o yerlesmedir

Merveyldrm inşallah hamile olursun 🤰🏻 💕 eğer bir gelişme olursa haber verirsin kuzum🙏🏻💋

Naime aa bendeki gibi. Merak etme öyle çok büyüdülecek bi şey değil. Hatta bana doktor 3 gün sonra gel kisti partlatacak iğne falan yapalım demişti. 3 gün sonra getdiyimde muayine edince iğneye falan gerek kalmadan kendiliyinden kist savrulup yok olmuştu