birdemettiyatro Avrupa yakası, yeşil deniz , yalan dünya. Keşke bitmeseydi dediklerim. Kaç defa izledim hatırlamıyorum bile
Sedaa birburakannesi Gönül dağı ☺ ama bi gönlüm da avrupa yakasına kayıyor.hic sıkılmadan izledigim dizi.
Birmelekannesii Pcoslu1anne İzleyen anlar nedemek istediğini 😃 benim izlemediğim kore dizisi yoktur şu son 1 seneki diziler hariç🙈
Novalgin_plus Birmelekannesii kore dizisi candır 😁bekarken hiç bir sorumluluk olmadan sabahlara kadar tüm bölümleri bitirip ramen yerine indomie kimchi yerine de turşu yediğimiz günler 🥲
Pcoslu1anne Birmelekannesii Benimde öyle 🤣 Gecen sene cok dizi bitirdim esim gec geliyordu zaman geçmiyordu 🤣 Bu sene cocuk olunca hayal oldu🤣
Birmelekannesii Novalgin_plus Ahh o günler 🙈 Sabahlardık biz kızkardeşimle. Dizi bitince dizi arayışına girerdik hemen😃 Ozaman noodles daha moda değildi 😃 yoksa paso noodles yerdik😃
Birmelekannesii Pcoslu1anne Ben fırsat buldukça çocuktan geceleri izliyorum gene arada 🤣 türk dizileri tat vermiyor. Ne melodram lar bilim kurgular aksiyonlar var bi bilseler 🙈