Çoktandır bu uygulamayı kullanıyordum forumda neler neler okuyordum eşlerini şikayet edenler kavga edenler herşeyi sorun edenler vardı sadece okurdum bir gün böyle bir post açacağım aklıma gelmezdi 2 ay önce eşimi kaybettim evet onu kaybedeli 63 gün oldu hala bir yere gitmiş gelecekmiş gibi bekliyorum çok özlüyorum onu duygularımı tarif edemiyorum kalbim acıyor anılarımızı düşündükçe ağlıyorum kavgalarımızı düşününce kendime kızıyorum ne kadar saçma şeylere kavga etmişim onunla ne çok kırmışım onu beni en çok mahveden de eşimle küs ayrılmamızdı o kadar vicdan azabı çekiyorum ki herşeyimi herkesi kaybetmiş gibi hissediyorum kendimi hiç bir yere sığamıyorum 😔 Eşim öldüğünde bazı kıyafetlerini çoğu eşyasını sakladım ama kıyafetlerini saklamanın günah olduğunu söylüyorlar bu ne kadar doğru bilmiyorum onun kokusunu hiç kimseye yakıştıramıyorum veremiyorum kimseye sevdiğiniz insanların kıymetini bilin ölüm var belki çok sıradan geliyor bu kelime size ama gerçekten öyleymiş Eşimle sadece bir dağınklık yüzünden tartışmıştım her yeri dağıtıyor diye kıyafetlerini yerden kaldırmıyor diye şu kelimeleri yazarken bile gözlerim doluyor evet dağınık diye tartıştık bağırdık birbirimize çektim odaya gittim yatağa yattım uyumuşum gece uyandım ki eşim hâlâ yatağa gelmemişti ayrı uyuyacagını düşündüm salona geldim ki koltukta uyuyor gibiydi uyandırmaya çalıştım kalkmadı bağırdım kalkmadı yalvardım kalkmadı ve 63 gün oldu hâlâ kalkmasını bekliyorum ölüm bu kadar yakınmış meğer bilmezdim yakıştıramazdım 😔😔😔😔