Herseyguzelolacak27 Başınız sağolsun, rabbim rahmetiyle muamele eylesin eşinize, sizi ahirette kavuştursun. 🌿 O kadar üzüldüm ki yazınızı okurken, sizin gözlerinizin dolduğu yerde benim de gözlerim doldu. 😢 Şu saatte hem size hem sevdiklerime sarılmak istedim sıkı sıkı. Sizin acınız çok büyük ama bu anlattığınız buradaki bir çok kimse için nasihat kabilinde. Hep yarın son günümmüş gibi yaşamak isterim ama bu hayat öyle unutturuyor ki bize ölümü. Suçluluk duymayın yalnız değilsiniz.. Dualarım sizinle,rabbimden sabır diliyorum yüreğinize ferahlık diliyorum 🙏🏻
Sorunuzu da cevaplamak isterim. Kesinlikle günah değil içiniz rahat bir şekilde saklayabilirsiniz. Günah diyen dağıt diyen buyursun deliliyle gelsin. Eşinizin vasisi siz sayılyorsunuz, sizin rızanız olmadan kimse tek mülküne dokunamaz. Acınız taze, daha kıyafetlerinde kokusu duruyor diyorsunuz nasıl verilir.. Şayet ilerleyen zamanda çevrenizde ihtiyacı olan, o eşyalardan kendisine faydası dokunacak birileri varsa vermek isterseniz bir kaç parça verip dua isteyebilirsiniz. Yani öylece evde duracağına eşinizin niyetine bir iyiliğe vesile olabilir. Ama sanmam o kadar ihtiyacı olup da siz verdiğinizde sevinecek birilerinin olduğunu. Allah rahmet eylesin, kalan ömrünüz eşinizin de hatrına geçen ömrünüzden daha hayırlı olur inşallah. 🙏🏻🌸