Kızlaar adetim 25 26 kasm gibi adet olmam gerekti ama olmadi hala korunmasz ilişki yaşamıştık hamile olablr mym test için beklcem bi kaç gün daha

Ysmncoo hamileyseniz testte çıkma ihtimali yüksek bir bakın isterseniz

Canan__ pskoljik belirti gibi halsz hssedyrm acıkıyorum mdem bulanıyo gbi ama kafamda kuruyo gibi hssedyrm

Ysmncoo anldım canım ozamn kan testi en garantisi olur bir gidip kan testi ver istersen.eltimin iki günü geçmesine rağmen hissetmiş test yaptırmış çok silik çizgi çıkmış ama herkeste bir olmayabilir siz kan testi verin en garantisi 💞 Umarım pozitif çıkar 🙏🏻

3 gün geçmiş zaten ben 2 gün geçildiğinde test yaptığımda direkt çift çizgi gördüm

Ysmncoo ya çok sevindim adınıza gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❤️🙏🏻

Ysmncoo Çok sevindim adına cnm😍🥰💝 Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🙏🏻♥️ İlk gebeliğin mi bu arada 🤗 Bende adet oldum bugün 🍃

Ysmncoo
              Bende dün test oldum ikinci çizgi silik çıktı ve hastada olmadım acaba hamilemiyim ?

Amara Yarın bi sağlık ocağında kan testi ver istersen kessin sonuç öyle alırsın bazen test cubuklarıda yanıltabilir ilk gebeliğimde çubuk testte çıkmamıştı benm🤗

Efulimm2608 yok canm 2. Amaa istiydm yani o yuzden cok mutluym ama doktora gtmdeende pek sewnmek istemiyorum

Ysmncoo öyle tbi ki bi git doktora bzde 2.cyi düşünüyorz kısmet 🤷🏻‍♀️