Redkids Herkes biir itirafta bulunsun hadi 😄 -dedemin takma dişlerinden korktuğum icin dişlerini yikamak icin çikardiginda çöpe atmiştim😬😬 küçüktüm çok pişmanım ajdhshshhdd
Yorumcuanneniz Redkids ilkokulda kalemimi verdiğim kız bana geri vermeyince kendim çalmak zorunda kalmıştım 😁
Pcoslu1anne Redkids Yeni evlenmiştim duduklude et yapayim dedim zamanini ayarlayamamisim birsuru et yandi tas oldu sonra hic bisey olmamis gibi yeni bi et cikardim ve tencerede pisirdim🤣 o dokulenden kimsenin haberi yok Allah affetsin
Orange-woman Redkids yeni evliyken eşimden gizli doğum kontrol hapı içtim çok tecrübesizdim kazaya getirir diye korktum çok çocuk istiyodu çünkü 2 ay sonra bıraktım hapı öyle bir niyeti olmadığını anlayınca 9 sene oldu hala bilmez hapların kısırlık yaptığına inanıyor kendisi
Angellove2010 Redkids Annemin yeni aldığı kıyma makinasının parçasını kırmıştım yerine gittim hemen yenisini aldım haberleri olmadı 🤦
TombulHatun Redkids Hamur yoğurma makinesi alıp anneme hediye geldi dedim. Bir ton laf edecek niye o kadar para verdin ne gerek var vs 😄
Ask_hosmus Redkids çocukluk arkadaşımın evindeydim, tuvaletleri yere çökmeli tuvaletten Di, tuvalete hızlı giriş yaptım, yanlışıkla tuvalete bastım o da çatladı🤷♀️ sonra tuvaletimi yapıp çıktım, hiç bişey olmamış gibi gittim koltuğa oturdum😂😂😂😂
Redkids TombulHatun bnm esim artik yemin etmis 1l🤭😁 cok mutfak esyasi aliyorum artik koyacagim yer yok ahsjshjdnd
Kumruu Redkids Fön makinasını yere düşürdüm bişey olmadı diye yerine koydum. Banyo yaptım eşim saçlarımı kurutacaktı tam saçıma tuttu birden patlama sesi geldi hamileydim eşim benden çok korktu günlerce bişeyin var mı diye soruyordu. Tamirciye götürdü tamirci yere düşmüş ondan böyle olmuştur dedi.Bende yoo hiç düşürmedim demiştim.Sanki ne yapacaktı bana😂😂
UykusuzPanda42 Redkids eşime evlendigimizden beri domestosa alerjim var deyip tuvalet lavabo banyo ona yikatiyorum🤣 normalde de ev işlerinde yardımcı olur ama özellikle sadece o yıkasin diye ona yikatirim sağolsun oda beni bı odaya kapatır yıkar evi havalandirir sonra çıkabilirsin der🤣
Adsizbayan Redkids küçükken ablamla beni fırına yollarlardi bizde hep gittiğimiz fırında sıra var deyip diğerine giderdik 50 kuruşa iki tane dondurma alır yerdik pişirme parası aldılar derdik 😁😁 o fırına hiç gitmezlerdi para aliyolar diye 😅😅 bazen de eksik vermiş derdik Allah affetsn bizimkilerde nasıl insan bunlar Allah korkusu yok çocuklara eksik para veriyorlar diye 😁
Redkids Adsizbayan 😂😂😂😂😂 bnu bnde yapiyordum ajshsjdjjd bir gun annem geldi pesime dedi dur bn gidip o adamla kavga edicem niye parayi eksik yolluyor ecel terleri doktum gittim allahtan adamin taziyesi vardi babaannesini kaybetmisti yoktu😂😂😂 allah rahmet etsin tabiki ama iyi yirtmistim
Kahvehatunu Adsizbayan Bi kez kuzenim öyle yaptı yeşil nohut deriz alıp yedi teyzeme de benim aldığımı soylemisti 2 yalan söyledi yani hayır ben almadım ben öyle yapmam dedim ama teyzem ona inanmıştı ondan beri teyzemi sevmem 😂