Angellove2010 Ask_hosmus kabak börenyesi pilav veya tepsiye et pilav bizim buraların meşur yemeğidir 😊
krem Ask_hosmus Spagetti- kola, Pizza-kola Cekirdek-kola Tavuklu veya etli princ pilav-cacik Tarhana-cevizli sucuk
Sedaa Deleted11 maşallah 😂 ben acıda yiyemiyorum, alerji yapiyor, agzımın ici kırmızı kırmızı kabariyor 😂 gönül isterdi ki tam bi adana kızı olayım ama malesef tam olamadım. Adanalıyım deyince kimse inanmıyor zaten. 😂😂
krem Ask_hosmus yok daha neler hiç aklima gelmezdi, sen öyle mi yapiyordun🤭😅 Tuzlu tuzlu çekirdeği yiyip, buz gibi kolayı içip içip ferahlamanin verdiği saçma zevk benim kastettigim😅😅😅
Kahvehatunu Ask_hosmus Sigara sade kahve , Şerbetli tatlı yanına yoğurt, kelle sarımsak , Eşim ben ve yatak odası 😂😂
Sedaa Kahvehatunu benimde adanalı olmayan arkadaşım vardı, oda acı biberi çerez gibi yerdi 😂 kişiden kişiye göre degisiyor bu durum işte. Acı yemek icin illa adanalı yada urfalı olmak gerekmiyor 😁
krem Ask_hosmus Hahaha ilk fırsatta deneyeyim bi🤗 ay hergun kola içiyordum bagimliyim resmen, kış fırsat oldu hiç içmiyorum. Yaza artık, yazın dayanamam hergun alıyorum🤭😅