krem Ask_hosmus Hahaha ilk fırsatta deneyeyim bi🤗 ay hergun kola içiyordum bagimliyim resmen, kış fırsat oldu hiç içmiyorum. Yaza artık, yazın dayanamam hergun alıyorum🤭😅
Adsizbayan incilikaftan kahveyle hiç aram yoktur canm ya 😁 nadir içiyorum yaşlı usulü benimki sürekli bitki çayları içiyorum 🙃
Ecemsss Ask_hosmus Mantarlı tavuk sote- Terayağlı Makarna-kola Karnıyarık-pirinç pilavı Daha çok var yazdıkça canım çekti beeee😜😜😜😜
incilikaftan Adsizbayan Mistik chai, böğürtlen, Roobis chai, kiraz sapı. Bunların tadı çok güzel özellikle süt ve suyla yapılan mistik chai birazda tarçın ☺️☺️☺️
Adsizbayan incilikaftan ya geçen de bı arkadaş önerdi mistik çayını bende denemek istiyorum baya iyi dedi tadı için Bende ıhlamur adaçayı Melisa rezene içiyorum
Esmerkiz39 Ask_hosmus Filtre kahve+bitter çikolata Nohut yemeği + pilav Üzüm yaprağı sarması+ Kars ketesi 😂
incilikaftan Adsizbayan dene bence Liptonun al ☺️ senin içtiklerinden 1 kere içtim melisayı merak ediyorum ama.
Deleted09 Ask_hosmus Sigara ve kahve. Makarna ve salata. Pirinç pilavı ve yoğurt. Patates ve mayonez. Börek ve çay. Birde kola ve ben😂
incilikaftan Adsizbayan son bir çay oneriyim mate elma maydonoz ödem sokmede birebir tadıda çok güzel ☺️
Adsizbayan incilikaftan ay çok memnun olurum 🥰 bayılırım bitkilere 🤭 hazır sallama mi canm yoksa evde kendin mi hazirlayip iciyosun
Sananebesalak Ask_hosmus midye-bira Kokoreç-şalgam suyu Pilav-tavuk Tost-ayran Pizza-kola Bal-kaymak Ayyy say say bitmez ki 🙊😅