bitterdelisi24 Esmerkiz39 Allah bi yerden alıyor bi yerden verıyor.. bırde esının köstek oldugunu dusunsene
Esmerkiz39 bitterdelisi24 Ya benim tek sorunum arkadaşlarım akrabalarım. Ne ailem ne eşimin ailesi sorunum yok elhamdülillah. Ama işte sana iyi görünüp haksızlık yapılmasına katlanamiyorum canım.
bitterdelisi24 Esmerkiz39 arkdas zaten gereksiz gerçekten ben arkadaştan yana hiç gülmedim bi kaç tane olsun duzgun olsun yeter.. akraba da akrep zaten 😊🤣🤣
Esmerkiz39 bitterdelisi24 o kadar doğrusun ki. Ben terazi burcuyum haksızlığa gelemiyorum. 2 tane çocukluk arkadaşım dışında arkadaşım yok ☺️
bitterdelisi24 Esmerkiz39 ne varsa eskilerde var dimi sımdı kımle yenı tanışsam Acaba mı dıyorum. Kımseye guvenım yok
Esmerkiz39 bitterdelisi24 Öyle vallahi. 1 sene konuşmasak sonra bir anda konuşsak sanki hicvaraya mesafe girmemiş gibi samimi oluyoruz çünkü gerçek dostluk bambaşka 🤗
bitterdelisi24 Esmerkiz39 aynen öyle benimde cocukluk arkdasım vardı yıllarca konuşmadık sonra bi anda konustuk.. gene kaldımız yerden devam.. hatta en cok ona guvenırım ona inanırım😘 @Yalandunya29 :) etıketlım kendısınıde 😀😀
bitterdelisi24 Yalandunya29 gerçekten öyle değilmi kimler gelıp kımler gecıyor :) senin yerinde asla dolmaz ❤️❤️