• +18
  • Grup seks teklifi 🤮

Kısaca anlatıcam linçlemeye gelmeyin zaten olayla ilgim yok. 🤣
.
En yakın arkadaşım ve eşinden yakın bir zamanda şöyle bir mesaj geliyor “grup yapalım mı?” o an ki şaşkınlıkmı desem ne? Eşime gösterdim hemen mesajı. Eşimde garip geliyor bana insan eşini nasıl paylasır deddi. Bize çok ters şeyler bunlar muhabbeti bile. Neyse aradan bir süre zaman geçti onda çocuk bende çocuk. En yakın arkadaşım oldugu için bir tarafım mesafe koymak, bir tarafım uzaklaşmak istiyor. (Bi anlık gafletemi düştü acaba diyorum) Bu tarz olayları Bi kaç kişiden duyardım. Ama yaşacagım aklıma gelmezdi. Arkadasım Daa çok güzel bu arada. Ve ben kocama çok düşkünüm o da bana. Arkadasım kocasına ilgili degil pek benim kadar. Acaba bumu dikkatlerini çekti de merak uyandırdık. Aklımda deli sorular. varmı yaşayan ya da fikir alacağım birileri

Redkids Ya cidden öyle. Ve kız bence benden çok güzel neden bu ya amaç ne? 🤣🤣🤣 Neyim dikkatlerini çekti. 🤣🤣😃 Tövbeestafurullah

Deleted11 dediğim gibi bir süre kestim zaten. Ama ara sıra yazar arar vs. Benimde kimsem yok. Acaba eşim olmadığı zaman çagırsam mı diyorum. Salaklıkmı ediyorum bilmiyorum ama dedigim gibi kimsem yok ark.vs

Biri kocanla ilgili böyle dusunceler besleyecek haliyle kocasi da seninle ilgili sen de onu hala eve çağıracaksin arkadaşliga devam edeceksin? Dostum kusura bakma ama bana biraz fake atiyorsun gibi geldi🤥

Deleted10 fake felan atmıyorum canım. Artık arkadaslık kalmadı eski ortamlar yok insanlar böyle çevrem hep böyleydi kestim sohbeti

Redkids napsaydım rezil mi etseydim herkese. Kim bana inanırdı 🤣🤣🤣 demekki bunda da bişey var derlerdi

Birprensannesiii kocanla ilgisi şu canım grup seks teklif ettiğine göre eş değişimi yapılıyordur heralde yoksa oturup çay sohbet değil. Neyim dikkatini cekmiş olabilir diye düşünmeden önce arkadaşlığını bitir çünkü bu resmen sapkınlık Allah yuvalarımızdan uzak etsin. Eşi zorlamış bile olsa bunu size yazması tövbe neyse… tek kalın ama böyle insanlarla görüşmeyin çünkü size sizin onlara baktığınız gibi bakmıyorlar yatak odalarında konuları sizsiniz