• +18
  • Grup seks teklifi 🤮

Birprensannesiii bırak Bi taraflarının ne istediğini de tamamen bitir çıkar o kişileri hayatından… Baya da genişlik var yalnız hala en yakın arkadaşım falan. Tabi sizin tercihiniz ama yarın bir gün böyle sapkınlıkları içinde barındıran insanlar çocuklarınıza bile göz koyar..diyim yani

Birprensannesiii Lisedeyken ben kimle samimi olsam onunla kavga eden, beni paylaşamayan kıskanan bir arkadaşımla böyle acaba küssem mi barışsam mı diye düşünmeden kati olarak muhabbetimi kestim. Çünkü yakın arkadaşlığın dahi bir raconu var ya çocuk aklımla bağımı kestim.
    Siz evli çocuklu olarak böyle direk alenen grup yapalım mı diyen bir arkadaşla konuşup konuşmamak üzerine kararsız kalıyorsunuz. Üstelik içinde eşlerinizin dahil olduğu bir durum söz konusu yani niyeti çoktan bozmuş. Sizce diye sormanın ne anlamı var ki? Her şey açık değil mi? O sebeple bana inandırıcı gelmedi ters gelmesine rağmen böyle ılımlı konuşmanız. Özelinizi onunla paylaşıyorsanız, niyeti de varsa yazmaya cesaret etmiş ki siz mahal vermiş oluyorsunuz.