• +18
  • Grup seks teklifi 🤮

Birprensannesiii kusma emojisi koyacak kadar midenizi bulandıran bir durumsa hala nasıl görüşeyim mi görüşmeyeyim mi diye düşünüyorsunuz ki? Ayıca başıma böyle bir şey gelse eşime yansıtmadan arkadaşımla ilişkimi bitiririm. Yok bana mesaj attı grup istiyor ne diyeyim diye mesajı göstermem. Eşinize ters bir durum olsa böyle rahat tepki vermez direkt arkadaşlığını kes der. Demek ki eşinize de ters değil yalandan şaşırıyor duruma.

@“MarieeLaforett”#p416370ne kadar kötü bı durum gerçekten arkadaş tarafından rabbim doğru yoldan saptirmasin ya

Birprensannesiii böyle bir insanla görüşmek değil yüzüne bile bakmam iyi eşiniz görüşüyor daha benim eşim olsa heralde kıyamet koparırdı böyle bir insanlarla ilişkinizi kesin yuvanız yıkılır bu postta pek inanasım gelmedi ama neyse

Deleted11 katılıyorum 👍ben hayatta evime sokamamüstüne saçını başını yolarım, ve bence kız bunları Hayel ederek ilişkiye giriyo dur kesin

Birprensannesiii Bu dünyada bi sen bide kocanmı birbirinizi çok seviyonuzda size göz dikti kız o kocana göz dikmiş senide arada kaynatacak haberin yok 👻sende çok düşkün olduğun kocana mı gösterdin bide mesajı eşeğin aklına karpuz kabuğunu değil tarlasını sokmuşsun geçmiş olsun

Birprensannesiii ya senin arkadaşın kocanla birlikte olmak istyo ve sen hala arkadaşlığıma devam etsemmi diyosn pardonda alaymi geciyosn? Hangi akla mantığa yatiyo bu dediğin sey