Guzellik09 Kızlar eşim durduk yere aileme küfür ediyor az önce bir konu hakkında konuşuyorduk abime göt veren dedi tepki gösterdim diyor hemen savunmaya gecme şu an konuşmuyorum aksine o bana tavır atıyor ne yapsam şaşırdım
zarifhanim Guzellik09 Saygısızlık etmiş. Kendi ailesine söylenilse ne tepki verirdi. Tavır alması gereken sizsiniz..
Kumruu Guzellik09 Ne diye söylüyormuş ki hoşlanmayabilir ama saygı duymak zorun da en azından sizin için
Rouge Guzellik09 lütfen bana kızma ama eşine saygısı olmayanın eşinin ailesine hic olmaz sana da saygısı yok ki yapıyor hemde yüzüne yüzüne söylüyor baska sorunlar da vardır bence sen gozden gecirmelisin eşini tepki veren de sen olmalısın
Guzellik09 zarifhanim aynen öyle hiçbir suçu yok abimin ailemi her seferinde aşalıyor kötülüyor hayırdır yani
Tecrubekonusuyor Böyle şeylerde etkiye tepkiyi çok yerli buluyorum açıkçası öyle döven bir eşin yoksa tabi. Sende onun kardeşi için söyle başka bi zaman nasıl hissediyor görsün
Guzellik09 zarifhanim bilmiyorum ki derdi ne hep kendini övuyor kendini küçük görüyor ailemi anlamadım
Guzellik09 Kumruu ya sohbet ediyorduk bi konu hakkında tartışma falan asla değil birden abime o kelimeyi kullandı
Hoyrat Guzellik09 eşinizin kendisine saygısı olsa sevdiği kadının ailesine saygısızlık yapmaz bence eşiniz önce kendine saygı duymayı öğrenmeli öğrenmeli ki herkese saygı duysun .ailem benim hassas noktam eşim böyle birşeye yeltense sıkıntı çıkar…
Guzellik09 Hoyrat saygısı yok geçen onu uyardım ama yıne de saygısız konuşmuyorum o üstüne tavır atıyor
Angellove2010 Guzellik09 o sana ne diyorsa sen de aynısını söyle bakalım ne tepki verecek 😡 bazen çok sinirlendiğinde eşim ananın yanına git falan der küfür etmez bende senin ananın mı derim ufak şeyde olsa aileme hakaret kabul etmem