Hoyrat Guzellik09 eşinizin kendisine saygısı olsa sevdiği kadının ailesine saygısızlık yapmaz bence eşiniz önce kendine saygı duymayı öğrenmeli öğrenmeli ki herkese saygı duysun .ailem benim hassas noktam eşim böyle birşeye yeltense sıkıntı çıkar…
Guzellik09 Hoyrat saygısı yok geçen onu uyardım ama yıne de saygısız konuşmuyorum o üstüne tavır atıyor
Angellove2010 Guzellik09 o sana ne diyorsa sen de aynısını söyle bakalım ne tepki verecek 😡 bazen çok sinirlendiğinde eşim ananın yanına git falan der küfür etmez bende senin ananın mı derim ufak şeyde olsa aileme hakaret kabul etmem
Halime Guzellik09 sırf bu yüzden küsüp 1 hafta gittim aileme ama onlara küfür ettiğini söylemedim gelip geri aldı abisi araya girince tamam dedim ondan sonra bir daha etmedi
typeonegative Guzellik09 nasıl kendin de böyle bir hakkı bulabilir çok büyük saygısızlık arkasından küfür etmesi bir de siz hoşlanmadığınız halde ben çok büyük tepkimi koyardım eşim ailemse yıllarca büyüdüğüm ailemi de unutamam yani
Ozge49595 Guzellik09 benim esikde geçen kardeşim küfür etti pic orscogu dedi savununca onlar kıymetli onlar yanında,kalsaydın dedi