Amara Selamaleyküm kizlar Ben gecen ay 30.10 de hasta oldum ama bu ay olmadim hasta olmama bir gün kala gebelik testi oldum ikici çizgi silik çıktı mide bunaltısı var ağzım böyle hep sulanıyor başım ağrıyor acaba hamile miyim ?
Selale01 Amara ya bende yenu evliyim adetime 11 gun var ama aşırı mide bulantisi baş agrsi baş dönmesi bel agrisi var benimde agzim sulaniyo anlayamadım neden boyle oluyo🥺🤔
Anna_karenina1 Amara hayırlı olsun canım hamilesin benimde testim çok çok silikti zor belli oluyordu hamileydim şuan 5 aylik prensesim var 🥰
JartiyerliKedi Rica ederim tatlım vakti ile bende çok umutlandım ama kan testi vererek tamamen emin ola bilirsin 😊Allah gönlüne göre versin
Amara Perhan_sadife12 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/EKqBU4G.jpeg] Böyle çıktı hamilelik belirtileri de çok var
Blondie Amara O işin şakasıydi aslinda ama ikinci cizgi olduguna göre hamilesin neden emin olamadinki? Bu gebelik testi degilmi? Benim bildigim iki cizgi olunca hamile olursun
Amara Blondie Wallah bende bilmiyorum allah nasio ederse cuma günü kadın doktorunda randevum var 🤲🏻☺️
Amara Selale01 Wallah canım bende de aynı belirtiler var ama bugünde beli aşırı ağrıyor midem bunalıyor ağzım sulanıyor kesin sonuçu inşallah cuma günü görücem 🤲🏻