Amara Selale01 Wallah canım bende de aynı belirtiler var ama bugünde beli aşırı ağrıyor midem bunalıyor ağzım sulanıyor kesin sonuçu inşallah cuma günü görücem 🤲🏻
Aksiz Amara Qan analizi ver bacı uzağı 1saat saat yarıma çıxacaq inshe Allah. Mən oksigendə verdim tez çıxdi hər yerdə verirlər 20-25manat arasıdır🌸
Anna_karenina1 Amara hayırlı olsun canım hamilesin benimde testim çok çok silikti zor belli oluyordu hamileydim şuan 5 aylik prensesim var 🥰
Hayat_ Amara kesin hamilesin ikinci çizgi kabak gibi ortada merabaa diyo bende ilk hamileligimi regl olmam gereken gunde olmadigim icin yaptim kabak gibi cikmisti hamilesin canim
Amara Hayat_ wallah canım ben çok umutluydum doktor öyle dedi ama dedi varsada şuan görünmez anca iki haftaya belli olur bakalım nasip artık 🤲🏻🤍
Hayat_ Amara ben hamileliğimi 4 uncu haftada ogrendim gozukmemisti 6 inci haftada nokta olarak görmüştük alttan muayenede görünür belki ama yaptirmayin sakin bazi doktorlar yapıyor izin vermeyin dusuge sebep oluyor
Hayat_ Glr09 erken zamanda alttan bakmasi düşüge sebep oluyor bu yuzden bebegini kaybeden cok insan var malesef