Askbulbulu adam zaten vereceği zararı bebeğe vermiş kadın kendisini düşünüp susmuş yani elinde kanıt oldu şimdi ama çok geç oldu artık
3 aylık bebek ölmüş 😓
Askbulbulu hangi haberde gördünüz acaba
Bomonti haklısınız 😓 bebeğe için gitti çok üzgünüm
Askbulbulu acaba pisikolajik bi sorunu mu var
Senbeben11 Ne psikolojisi ya her pisliğide psikolojiye bağlamayın
- Düzenlendi
Askbulbulu nediyosun😥oooo😥
strawberry niye kızıyosun ki sordum sadece
Emin misiniz 😢 çünkü bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu açıklanmıştı gün içinde
birdemettiyatro yoğun bakimdan cikmis yaziyolardi instada
Peridehatunu evet sevindirici haber diye bütün sayfalar paylaştı hatta ama şu an bakıyorum göremedim hiç bir yerde
Bende instangram tiktok sosyal medya hesaplarında biraz önce Bebek yaşamını yitirdi kafasına aldığı darbelerden dolayı yazıyordu
birdemettiyatro bende baktim simdi ölüm haberi yok cok şükür 😭😭😭😶yavrummmm yavrummm iyce bi göğsüme bastirsam seni minik yavru😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Senbeben11 onun psikolojisine tukureyim ben, birak babayi insan demeye bin sahit lazim
Peridehatunu ya inşallah ölüm haberini almayız duyduğumdan beri kendimde değilim ağlaması kulaklarımdan çıkmıyor senin gibi keşke bi göğsüme bastırsam sarılsam 😢😔
Askbulbulu kesin bilgimiymis içim acıdı çok
Aynı yaşta evladım var dokunmaya kıyamıyorum kıyafetlerini değiştirirken zarar vericem diye ödüm kopuyor nasıl bir mahluk bu ya geberesice. Güzel yavruma inşallah bir şey olmaz ama sağ olsa da o darbelerden kalıcı hasarı olur mu acaba ya beyni çok zarar görmüştür 😢😢
Askbulbulu haberi nerde gordunuz icim parcalaniyor
Ddeniz diyecek hicbir söz kalmiyo çünkü ne söylesek az😥😓😓😓
Ecivicivokke balyoz gibi indiriyo şeytan😥😥