Sohbetmuhabbet Aysimammm ya benim yaptığım bi mast şekli vardı onu anlatacaktım sonra da unuttum önemli bişey değil 😂
2minikmucize Nursenapoyraz yanlış etiket yapmış olabilirim omlarımda uyarıyorum belki yanlış olduğunu bilmiyor sizene bundan bura sexs platformu değil hayatımız sexstende ibaret değil şu yargıyı bırakın sexs programı değillllllll sadece içeriğinde cinsellik var
2minikmucize Nursenapoyraz ufff uzattınız sizene bayanı uyardım gayet normal konuştuk bune agrasiflik yazmayın artık yeter!!!
papatya_ Slem cok açık konuşuyosunuz ya bende kahkaha atıyordum okurken eşim sen kimle mesajlasiyon diye kızdı bende konuyu degistirdim burda olduğumu bilse 😂😂
Sohbetmuhabbet papatya_ Slem aynen geçen bi posta denk geldim grup sex i anlatmış biride yorum yapmış nasıldı anlatırmısın galiba burda birbirimizi azdırıyoruz
papatya_ Slem mastı nasıl yaptığını anlaticaktin ya ondan güldüm 😂kız burdakiler baya azgın kocaları nasıl başa çıkıyor, ben yanaşamıyorum kocama 2 haftada 1 bizim oğlum zaten durmuyo ondan biraz uzaklaştık
Sohbetmuhabbet Polyannacilik yok ya ölesine yazdım sor bakalm yazmışmıyım özelden bişey sen defol git
Polyannacilik Sohbetmuhabbet o sert yapma yapma yav İroni yapıyordum halbuki aciklayincada olmadı bak şimdi
Sohbetmuhabbet Polyannacilik 😂 özelden yazım diyince yanlış anladı heralde dedim yaw ölesine yazdım herkes de merak etmiö bana da anlat dye mesaj atmış cevap da yazmadım hani dedim niye ters yapıo bu kız
Polyannacilik Sohbetmuhabbet yav öyle bi yorum yapmışsın ki dalga gectigin belli onun üstüne kesin erkeksin diyenler oluyor ya ondan dedim öyle hemen tersliyon bacım sakin dalga geçiyorum😉