2 yaşında bir kızım var. Daha düne kadar uğruna ölebileceğim adamdan boşanma kararı aldım.Tam da regl dönemime denk geldi😒 Hani huzursuzluk ve duygusallık katlandı o bakımdan.Berbat hissediyorum.Hani bugün ölsem kurtuldu diyebilecekleri cinsten.Ama çocuğum işte...😔

Belada

Belada kuzum bu dönemde ani kararlar alma pişman olursun daha önce düşünüyorsan ayrı ana seviyorsan gel da iyi biriyse bırakma bu dönem insanı her düşünceye düşürüyor

Belada Çocuğun daha çok küçük iyi düşünmek lazım bende çok boşanma kararı aldım ama iki kızım var benimde onları düşünüyorum daha küçükler bu dönemlerde böyle kararlar alınıyor ama geçtikten sonra pişman oluyorsun canım iyi düşün ona göre karar ver derim ben kocanın sana davranışı çokmu kötü aşkmı bitti ne olduda bir anda boşanma kararı aldın???

Helin işin kötüsü her nekadar sevgi bitti desen de öyle pat diye bitmiyor ama sıtkım sıyrıldı artık derler ya öyle işte..

Esmerim çocuğum için en hayırlısı canım.Eşinin aldığı yazlığı 3 ay boyunca parselleyen bir kayınvalide ve kayınpeder, afedersiniz cinsel münasebet sırasında bile kapıya habersiz gelen , telefonla sürekli rahatsız eden bir erkek kardeş, en basitinden oy kullanmaya bile klan gibi gittiğiniz eşinle başbaşa hiçbişey yapamadığın bir evliliği sen çeker miydin? 3 senedir evliyiz.Tüm uyarılarıma rağmen halen devam.Üstelik karar alma sebebim yazlığa gitmek istemediğimi söylemem üzerine eşimin çocuğuma ve bana olan davranışları.Detay belirtmeye utandım sen anla gerisini..Eşyalarımı topladım anneme geldim bile😔

Belada fazla önemsemeden yaşa bu hayatı aynı sıkıntıları tam anlamıyla bende yaşadım düşünmekten kavga etmekten kendimi hasta ettim onlar yine aynı yine aynı yine aynı sen kendini düşün bu saatten sonra benim gibi sağlığından olma. Sevgi demişsiniz arkadaşlar o sevgi yerini öyle bir tiksinmeye bırakıyor ki Rabbim size yaşatmasın.

Belada Anlıyorum canım hakkında hayırlısı olsun 🙏
            Öyle bir evlilik sürdürülmez haklısın ama olan çocuğuna olıcak

GizemGlzcan bendede aynı sorun var soğudum aynen ama gideceğim kimsem yok malesef olsaydı bende giderdim ve ben Almanyaya gelin geldim çok güvendim çok değer verdiğim insandı ama değmezmiş malesef aynı yatağı bile paylaşmak istemiyorum o kadarki soğudum

Bende de aynısı var bende bosanmak istiyorum ama 1 yaşında oglum var ondan bosanamıyorum ... hep sıddet hakaret kufur dayanılıcak gıbı degıl😭😢 eşim birde yabancı ailemde baskı yapıyor bosanma dıye ne olucak bılmeıyprum rabbım kafınlata yardım etsın ınsallah ozellıkle cocuk varda cok zor

Belada güzelim Allaha sana sabr versin. Bizde azerilerde bir laf vardır. Evinin kadını olman için sabr lazım. Kadın olmak çok zor. Biliyorum çok zor ama boşanıpda ne yapıcan? Sabr et. Allah sabr edenleri sever. Allaha tutun. Bende 1yıldır evliyim benim içinde çok zor oluyor. Amma kocamın hatrına anne babamın hatrına sabr ediyorum. Herşey üzerine boşanılmaz. Yapma.

GizemGlzcan evliliğimin 1.senesinde MS hastası oldum canım.Allah yavruma acıdıki herhangi bir bedensel engel bırakmadı.Halen koruma tedavisi almaktayım.Dr. onun yanında bu kadına stres üzüntü yasak 2.atağı tetikler demesine rağmen oldu bunlar

Nasibacva sabretmekle olmuyor güzelim bazı şeyler.Dediğim gibi MS hastası oldum.Benim çocuğum için ayakta durmam lazımdı.He eşim çok kötü biri değildi.Evine çocuğuna bağlı bir adamdı.Allah var yemede içmede hiç sıkıntı yaşamadık kuş sütümüz eksikti.Fiziksel şiddet hiç görmedim.Ama ailesiyle bi araya geldiğinde baöbaşka bi adam olup çıkıyordu.İsmimle hitap etmezdi aşkım karım hayatım bebeğim.Annesinin evinde götünü kaldırmayan adam Çoğu zaman mutfağa girer şarkılar söyleyerek yemek yapardı bana dokundurmazdı.Bu durum ailesini çok rahatsız ediyordu.Babasının bana şuna söyle sana aşkım demesin dediğini annesinin evde suyunu bile almazdı burda yemek yapıyor hakkımı helal etmiyorum dediğini biliyorum.

Belada kuzum öyleyse terket bırak hastasın birde kuzum çocuğun etkileniyor severek mi evlendin bide

Helin çok sevdim hemde😔 Bu arada ben 2. Evliliğiyim.Diğeriyle 3 ay evli kalmışlar çocuk falan yok.Ona rağmen evlendim.Biz evde kendi kendimize çok mutluyduk ama sırf ailesiyle beraber tatil yapmak istemedim diye bu denli deliren adam ilerde neler yapabilir diye düşünerekten terk ettim.Söylediklerini hazmededim çok ağır konuştu hastalığımı bile kullandı😔 Sinir anında yaptı biliyorum ama affetseydim daha devamı gelecekti ve hep onun dediği şekilde bi hayat sürmemi bekleyecekti.Bunu göze alamadım.Yarın davayı açıyorum..

Belada Rabbim seni de evladınıda korusun sizi birbirinize bağışlasın inşallah canım benim bizi de Rabbim böyle sınıyor

Bence boşanmak için biraz daha düşünmeye ihtiyacın var yani sakin kafa ile senin sorunun aslında eşinle değil ailesi ile . Bunun için yuvanı yıkmamalısın uzaklaşın biraz ailelerinizden başbaşa deneyin biraz hayatı eğer hala yapamıyorsanız o zaman bir şey diyemem ama İnan aileler maalesef bazen sıkıntı yaşatıyor böyle . Sen sabret canım bakara suresi üç gün boyunca oku Rabbim inşallah sizin yolunuzu güzel eder. Bir çocugun var her evlilikte bir sarsıntılı dönem olur mutlaka . Bazen bu dönemlerde pes ederiz , bazen sabrederiz daha güzeli olur . Rabbim yardımcın olsun inşallah yuvanı güzelleştirsin 🙏

DenizMehmetSnmez çok teşekkür ederim dileklern için ama o ailesinden uzak kalmayı tercih edecek bir adam değil.Kimseye bişey söylememesinden boşanmaya yanaşmadığı bariz ama ben tiksindim bi kere.Geri dönsem bile aynı şeylerin beteri yaşanacak adım gibi eminim.Hatta boşanmayı ben istemiştim diye gurur yapıp hadi bu sefer ben bitiriyorum diyecek.Öyle saçma salak bi gururu var.

Merhaba okudum ve cok uzuldum. Ne olur ayrilmayin. Bende esimden ayrildim cocugum 1 yasindaydi. 7 yil yanliz yasadim, yurtdisinda oldugum icin maddi olarak kimseye muhtac degildim. Ama ben ve cocugum manevi olarak mahvolduk. Esinin kotu huyu yok anlattigina Gore. Hep ailesi, aynen benimkide oyleydi. Aslinda aile icin yuva dagitilmamali. S

Aradan 7 yil gecince beklemeyecegimi ve Esime son kere sordum. Eger beni ve cocugumu mutlu etmeyeceksen, hayatima baskasini koyacagim dedim. Sabir sabir bekle bekle nereye Kadar. beni isteyenlerin kanitida vardi. Gorunce ve ciddiyetimi anlayinca, hayatima girmek istedigini ve ailesi icin beni uzmeyecegine søz Verdi. Ve benden aile icin hic bir beklentisi ollmadigini soyledi.
                        Baristik, barisinca gecen omrume uzuldum. Cocugum cok mutlu, anladimki cocugunun oz babasi en iyisi. Eger baskasi ile evlenseydim kesin cocuk icin ayrilirdim. Rabbim herkesi mutlu etsin insallah. Bosanma davasi acma kesinlikle. Esinle konus anlasmaya calisin. Orta yolunu bulun. Erkekler ailesine cok baglidirlar, bazi seyleri gormeyeceksin. Ve herkesin hatasini esine patlama, huzurunu bozma. Kim seni rahatsiz ediyorsa yuzune soyle ki onlarda yapmamaya calisirlar. Sanmaki baskasi ile mutlu olacaksin. Insallah omur boyu esin ve cocuklarinla mutlu olursun

Emel Hayat hikayeni anlatığın için çok teşekkür ederim. ❤️ Beni çok derinden etkiledi😢 bir çocuğun yanı anne babasının yanıdır, onlar üvey anne üvey babayla mutlu olamaz!!