Merhaba okudum ve cok uzuldum. Ne olur ayrilmayin. Bende esimden ayrildim cocugum 1 yasindaydi. 7 yil yanliz yasadim, yurtdisinda oldugum icin maddi olarak kimseye muhtac degildim. Ama ben ve cocugum manevi olarak mahvolduk. Esinin kotu huyu yok anlattigina Gore. Hep ailesi, aynen benimkide oyleydi. Aslinda aile icin yuva dagitilmamali. S
Aradan 7 yil gecince beklemeyecegimi ve Esime son kere sordum. Eger beni ve cocugumu mutlu etmeyeceksen, hayatima baskasini koyacagim dedim. Sabir sabir bekle bekle nereye Kadar. beni isteyenlerin kanitida vardi. Gorunce ve ciddiyetimi anlayinca, hayatima girmek istedigini ve ailesi icin beni uzmeyecegine søz Verdi. Ve benden aile icin hic bir beklentisi ollmadigini soyledi.
Baristik, barisinca gecen omrume uzuldum. Cocugum cok mutlu, anladimki cocugunun oz babasi en iyisi. Eger baskasi ile evlenseydim kesin cocuk icin ayrilirdim. Rabbim herkesi mutlu etsin insallah. Bosanma davasi acma kesinlikle. Esinle konus anlasmaya calisin. Orta yolunu bulun. Erkekler ailesine cok baglidirlar, bazi seyleri gormeyeceksin. Ve herkesin hatasini esine patlama, huzurunu bozma. Kim seni rahatsiz ediyorsa yuzune soyle ki onlarda yapmamaya calisirlar. Sanmaki baskasi ile mutlu olacaksin. Insallah omur boyu esin ve cocuklarinla mutlu olursun