JartiyerliKedi 1.Seks arzun ne kadar yüksek?(100 üzerinden puanla) 2.Seni tahrik etmenin en kesin yolu nedir? 3.Işıklar açıkken mi sevişmek, kapalıyken mi? 4.Sevişirken kontrolü ele almayı mı seversin, kontrol edilmeyi mi?
Gzmkk JartiyerliKedi ışıklar kapalıyken eşimde aksine açık olcak illa.. çok kötü ikna etmek bi onun için cebelleşiyoruz zaten basta 😆
JartiyerliKedi JartiyerliKedi 1.100/1000000😂 Dudaklarımı uzun uzun öpmesi ve göğüs ellemesi 3.karanlık severiz😁 4.kontrol olunmayı tercih h ederim
ZRaporu JartiyerliKedi %50 😅 olursa olur olmazsa zorlamam 😅 Küçük dokunuşlar ve kulağıma fısıldanması Karanlıktan ziyade Loş kırmızı ışık Her ikisi de anlık enerjime ve isteğime bağlı
JartiyerliKedi @incilikaftan @Ask_hosmus @Deleted11 @Redkids @Olivetti @bitterdelisi24 @Blondie @Peridehatunu @Ufo @Akrep @Rouge @ZRaporu @zarifhanim @Ozge49595 @Hoyrat @Yasak_elma @Deleted16 @Sedaa @Lavinia_ @Pcoslu1anne aklıma gelenleri etiketliyorum herkes cevaplaya bilir:)
Gzmkk JartiyerliKedi kız ben göğsüme ellenince sinir oluyorum bazen yrıda bırakmışlığım var öpülmesi ve ellemmesi sorunluyum sanırımm ayyy sinir bozucuuu🙄sanırım kücük diyeeee