Kızlar ağdaya geçiş yapacağım hangi markanın hangi ürününü kullanıyorsunuz ?
Hangi ağda markalarını önerirsiniz ?
Babybaby Bence sir ağda yada o ağda bantlarıyla başlangıç yapmayın, çok fazla çekim gücü gerektirdiğinden tahriş etme olasılığı çok fazla. Siz herhangi bir markanın turuncu ılık ağdasını deneyin idman yaptıkça level atlar gibi kalıplara partiküllere geçersiniz 🤭
zarifhanim banada onlar zor oluyor ısıtmalı kullanmaya çalıştım yapamadım
Babybaby sesu gayet güzel geç çıkarıyobana göre🤷♀️
Escobar Herkesin teni farklıdır ya ondan ilk ısıtmalı dedim. Alerji falan yapmaz diye, ben mesela yıllardır sir ağdayı benimseyemedim, kuaförde bile yapılsa çok tahriş ediyor. Çekimi fazla gibi geliyor halbuki daha hafif bir şey işimi görür yani. 😑Kalıp ağdalar çok iyi hani şu videolarda reklamı gezen sürüp kuruyunca elle çekiyorlar ya 🤩
Babybaby viet markanın pembe olanı güzel pudralı kalıp ağda hep onu kullandim çekerken kopmuyor deriye yapismiyor
zarifhanim bir kez denemiştim ama beceremedim onu sürekli sıcak tutmak gerekiyor hangi markayı önerirsiniz ?
Ask_hosmus sesunun ağda bandını mı ılık ağdasını mı yoksa boncuk ağdasını mı hangisini önerirsiniz😊
zarifhanim boncuk ağdalar aslında benim onlardan alaşım var ama marka bilemedim
eternallove teşekkür ederim 🥰
- Düzenlendi
Babybaby ya kuzenim denemiş ama becerememiş. Siz yeni ağdaya geçiş yapıyormuşsunuz temelden denemek daha iyi olurdu. Bilemedim. Birde derinizi iyice gerdirerek acır mı diye tereddüt etmeden tek seferde hızlıca çekmek gerekiyor. Yani ılığı yapamamışsanız boncuk da sir ağda da size zor gelir. Sıcaklık ile uğraşmak istemiyorsanız @Escobar ın dediği gibi bir bantları deneyebilirsiniz. Pratik gelir.
Babybaby konserve kutuda sır ağda aldım yeni çok beğendim ama ne yazık ki kağıdını çıkarmışım ismini hatırlamıyorum bio lü biseydi yapabiliyorsan ısıtmalı ağda kullan bence ben özel bölge koltuk altı dudak üstü onu kullanıyorum bacaklarıma roll-on kullanıyorum roll-on sesu o da güzel
zarifhanim tavsiyeniz için teşekkür ederm
Cicilibicili ısıtmalı ağda dediğiniz boncuk mu şu ağda bandına gerek duyulmadan kullanılan yoksa ılık ağda mi eğer boncuk ağdaysa hangi marka kullanıyorsunuz :)
Babybaby ılık ağda boncuk ben aldım bir kere soyulmadi kurudu kaldı bezede yapışmadı hic bisey anlamamıştım ondan
zarifhanim bimde vardi sanirim
10 tl falandi onlar iyi n