Anjeli96 Yeni evli değiliz 5 sene olucak fakat 12 senedir birlikteyiz toplamda, dolayısıyla birbirimizin zayıf noktalarını, zaaflarını ve kızacağı şeyleri fazlasıyla bildiğimiz için elle tutulur bir adet kavgamız olmadı bugüne kadar. Tartışma sayımız da iki elin parmağını geçmez, şimdi diyeceksiniz ki o ilişkide bir sorun vardır mutlaka ama yok 🙃 12 senedir cinsel birliktelik yaşıyoruz ve aramızdaki aşk, tutku, şehvet tavan seviyede desem yeridir sanırım, asla sınırımız yok cinselikte, birbirimizin ihtiyaçlarını ilk günden beri karşılıyoruz çünkü birbirimizi sürekli arzuluyoruz. 2 yaşında kızımız var ve doğduğu gece de dahil asla ayrı uyumadık(hastane odasında yanima kıvrılıp uyudu)🥰 Eğer birbirimizi istemeden kırmışsak mutlaka gönül almasını biliriz, haklı haksızdan ziyade sevgi, şefkat, anlayış önemli bu sevgiliyken ilişkimizde de böyleydi evliliğimizde de böyle devam etti. Heyecanımız hala aynı, hala birbirimizi gözünün içine baktığımızda kalpler cikar gözlerimizde❤ Bir insan bir başka insanda kendisine rastlıyorsa eğer işte o zaman tamamlanmış oluyor. Gerçekten bu hayatta kime ne iyilik yaptım da böyle bir aşkla, böyle bir adamla ödüllendirildim bilmiyorum ama her günümüze şükrediyorum 🙏🧿❤