Fatgi_ Eylemclskn 6 aylik bir kizim varr 💞 emziremedigim icin 2. Aydan sonra hapla korunmaya basladm ama cok unuttugum icin gecen ay aylik igne vuruldm boyle devam etcem sanirimm 🙈
Eylemclskn Esmerim 1 yakışıklı Prens Annesiyim 🙏👑 İzmir Alaçatı ‘nda yaşıyorum 2 yıllık evliyim Sen nerede yaşyrsn kaç yıllık gelinsin ?
Fatgi_ Eylemclskn ortak noktamiz varmis bende İzmirliyim bu arada. Ama Bodrumda yasiyoruz is sebebiyle ☹️
Eylemclskn Esmerim Aa Ne güzel 6’ yıllı beraber devirmek 🙏 Rabbim Daha uzun yıllar nasip etsin hepimize EşlerimizleAminn 🤲 🤗
Paslai E kizlar bana da yardim edin hamile kalmak istiyorum bu ay 4 gun oldu adetim gecikti belimde adet olcakmish gibi agri oluyo acaba hamile olabilirmiyim
Eylemclskn Paslai İnşallah Rabim Hiç bir Anne Adayının Kucağını Boş Bırakmaz ...🤲🙏🌸 Şimdilik Hamilemiyim demen için birazcık erken canım biraz daha bekle normal aderinde düzensizleşmiş olabilir Ama Uöarım bi kaç gün Sonra bize Hamile olduğunu söylersinn🙏♥️
Paslai Eylemclskn insallah canim Yani benim merak etim sey hamilelikte boyle adet olcakmish gibi bel agrisi oluyomu