Tasarruf sırlarınız 🤓
Redkids bayat ekmekleri kurutup robottan çekip köftelik yaparım. ( Köfte postundan geldim 😁 )
Redkids Kışın eğer bir iki günlük tatile çıkacaksam bile doğalgazı tümden kapatmıyorum ayarını kısıyorum. Tekrar açıp evi ısıtmak daha çok yakıyor çünkü. Evimin her odası banyo dahil petekleri yanar. Bir odayı kapatayım fatura az gelsin olayı yok yalan onlar inanmayın. Çamaşır ve bulaşık makinamı ekonomi ayarında çalıştırıyorum. Ekmekde de bayat bitmeden tazesine geçilmesine izin vermiyorum 😀 onun dışında bende çok salıyorum suyu israf etmem ama altından da çıkmam uzun uzun banyomu yapıyorum. 🥶
TombulHatun 🤓🤭 kalan ekmekler hakkinda güzel fikirlerim var
TombulHatun onu bi ara bende yaptım anaam bi baktım poşet poşet bir sürü çekilmiş toz ekmeğim var 😀 ekmek çok tüketilmiyor bizde ama sofrada da olmazsa olmazımız 😀
Redkids fikirlere açığız 😁
Deleted16 ekmek bizde de tüketilmiyo bakma tombul olduğuma ekmek çok yemeyiz. kalıyo bende çekiyorum anneme de kayınvalideme de yolluyorum birazını ıslatıp cam kenarına koyuyorm kuşlara 😁
TombulHatun kalan ekmeklerden pizza yapiyorum korkma korkma yumurta cayi karistirmiyoruma hshs
Redkids cok sebze falan varsa hatta nerdeyse ne varsa bir sekilde buzluga atıyorum bozulmadan .kücük kriz geçiriyorum bozulucaklar diye .bir sekilde degerlendiririm .kozmetikde de öyle ,tarihi gecmeye yakın olanları one digerlerini arkaya alırım tarihe göre sıralarım stres oluyorum bosa gitmesin 😂
Redkids pizza iyidir😂 yapma öyle şeyler yumurta çay filan nedir 😂😂
TombulHatun aaaa görmedin mi darilirim tasarruf siirim o bemim😁
TombulHatun kuşlara vermek mantıklıymış bende öyle yapayım 🥰🙏🏼🌸 ben kaynanama göndermek istemem sonra arkamdan laf yapar 😀
Rouge bende biten diş macununun tüpünü keserim😀
Biten sampuani su ile calkalar calkalar pertini cikaririm 😂