TombulHatun JartiyerliKedi 1- anal denemeye çalıştık bir kere yapamadk bile asla yapmam 2- 3.5 senelik evliyim evliyken hiç yapmadm 3- Hepsi benim bebeklerim 😂😂😂😂😂
Pcoslu1anne JartiyerliKedi Sexte sınır yoktur 🤣🤣 Her pozisyona açığım popom kalktıkça 🤣 Dogumdan sonra hareketlerim sınırlı oldu 🤣
UykusuzPanda42 JartiyerliKedi 1 anal bir kere oldu birdaha olmaz yok böyle bi acı 2 hatırlamıyorum 3 doggy ama doğumdan sonra malesef canım yanıyor🤦
JartiyerliKedi Orange-woman kovboy bende severim🤗ama sert sevdiğimiz için doggy daha hoşumuza gidiyor 😬😂
bittercikolata JartiyerliKedi 1- Yok valla sınırsız 😏 2- Hatırlamıyorum sevgiliyken yaptım sanırım 🤣 3- Hepsiiiiiiiiiii (ama en çok ters düz kovboy, eşim ayakta ben kucağında, bacak omuza veee 69)😜😜😜
typeonegative JartiyerliKedi ay şimdi nasıl anlatsam 😂 mesela analdayken önden parmaklayınca hayatımda aldığım en iyi zevk diyebilirim 😂 biraz açık oldu ama olsun
bitterdelisi24 JartiyerliKedi asla yapmak ıstemıcem bı ılıskı çeşiti olmadı 😀😀 Masturbasyon mu ?? Oda ne :) Sevdim pozisyon yok 😀😀😀oldumu 🌷😂