JartiyerliKedi Sihirlisabuncu 😂anal sevenleri anlamiyorum gerçekten işte bu yüzden zevkler ve renkler tartışılmaz
Pcoslu1anne JartiyerliKedi Sexte sınır yoktur 🤣🤣 Her pozisyona açığım popom kalktıkça 🤣 Dogumdan sonra hareketlerim sınırlı oldu 🤣
typeonegative JartiyerliKedi ay şimdi nasıl anlatsam 😂 mesela analdayken önden parmaklayınca hayatımda aldığım en iyi zevk diyebilirim 😂 biraz açık oldu ama olsun
gectibizden5 JartiyerliKedi 1-asla asla demem 😬 2-3 gün önce yaparken kapı çaldı yarım kaldı 3- kaşık pozisyonunu seviyorum hem eşimle temas halindeyim hem de eşim o sırada mast yaptığında uçuyorum 🤭
Annesivekizi JartiyerliKedi 1.duşta seks. Heves edip eşimle girdik bi türlü beceremedik boy farkı çok oturacak yer de yoktu😂 2.hayatım boyunca 4-5 kez yaptım en son yapalı 6 ay olmuştur. 3.en sevdiğim misyoner. Rahat oluyor🤣🤣
Yesiltosbik JartiyerliKedi 1)yeni evliyken 1-2kez anal denemiştik bir daha da olmadı olmaz da 2)hatırlamıyorum 3)eşimin üstünde olduğum🔥🤩
Esmerkiz39 JartiyerliKedi 1) Hiç yok(Anal hiç denemedik) 2) Hatırlamıyorum 4 ay önce hamileliğimin son günlerin de olabilir 😂 istek tavan yapıyor çünkü 🤪 3) Eşimin üstte olması(Tüm bedeniyle beni sarması çok hoşuma gidiyor çünkü 😉