Annesi-bebesi JartiyerliKedi hashahah kendi kendimi tatmin etmek için hiç dokunmadım 😅 zaruriyetler oluyo tabi hadhahahah
Popy_ JartiyerliKedi ay biliyosun işte malum şeyi deneyecek oldum ilk ve son oldu benim için yazmak dahi istemiyem😅🙈
UykusuzPanda42 JartiyerliKedi aynen iç dış dikişim vardı baya bı majfetti beni normal tuvalete bile oturamiyorum düşün yani
Yasak_elma JartiyerliKedi yok kıızz ben aşk kadınıyım benim öyle dediğime bakma.Ben birkere anal denedim birdaha tövbe ettim kız one acı öyle😖enson bekarken yapmıştım masturbasyon evl2nince gerek duymadım zaarr😂arada kocişim yapıyor masturbasyon bana kendim yapmıyorum😋ben kucak pozisyonunu seviyorum kocamda doggy😎
bittercikolata Queen_Mommm Eşin yatıyor sırt üstü, sen de onun kucagina oturuyorsun, eğer yuzun ona donukse kovboy, eğer popon ona donukse ters kovboy 😂😂 ama ters kovboy da efsaneee seni arkadan izlemesi ve dokunması özellikle 🔥🔥
Queen_Mommm bittercikolata 🤣🤣 He tamam yapmadığım bişey değilmiş 😂 ama benim hoşuma gitmez beni izlemesi vücudum kilolu 😒
bittercikolata Queen_Mommm Olsun, önemli olan senin ozguvenli olman ve kendini beğenmen, bosver kilo alınır, verilir. ❤❤