Sohbetmuhabbet Alev12 bekarım yaparken çok güzel aşırı haz veriyo zevkli çok farklı bi duygu ama bitince tiksiniyo insan
Aliciasierra Alev12 ayneen canımm ne fıtratıma ne aklıma sığmıyor maksadım linçlemek değil ama kötü birsey sapkınlık lut kavminin helak olma sebeplerinden biri 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ helal dairesi bize kâfii . 😊😊♥️♥️
Antisosyalmom JartiyerliKedi 1- anal tam olmasa da denedik ama bir daha aslaaa 2- bu gece yaptım 3- doggy ama hepsini seviyorum ben ya hepsinin tadı başka geliyor bana
Belmirmir JartiyerliKedi JartiyerliKedi 1 yok 2 hiç yapmadım hatta burda öğrendim kadınlarda mast. yapıyormuş🙈 3 üstte olduğum🙊
Elisana Sohbetmuhabbet benimde hayalim var grup ama asla yapmam birileri memelerimi yalarken birisi dogy pozisyonu beni becersin sonra bir önden bir arkadan iki kişi yapsın çok istiyorum ağzıma alırken yapılsın yada değişik değişik ama asla yapmayacağım bisey
ciglipaf JartiyerliKedi 1-anal ama bir daha yapmam diyemiyorum Çünkü eşim istiyor bir gün beni bayıltırsa neden olmasın 😂 2-geçen hafta 3-cowgirl
Elisana Yani yanlış kişilerle olan ilişkiler olabilir Dün yaptım fazla sert yapmışım hala acıyor En sevdiğim pozisyon doggy bide bacak omuza hepside güzel aslında