• Muhabbet
  • Kızlar 2022 'den dilekleriniz 😂

oğlumun akıllanıp uyku düzenin olması artık dinleneceğim gezeceğim bir sene olsun istiyorum ve birde hamile kalmamak 😅

Senbeben11 hayır ve güzellik özelliklede en başta bebeklerin kadınların ve çocukların tecavüze uğramadığı katledilmedigi kesilmediği bı yıl olmasını istiyorum tek temennim bu

Senbeben11 kocamın hep yanımızda oldugu bi yıl olsun istiyorum ya bide atanmak istiyorum 🙏 inşallah herkes için güzel saglikli mutlu bir yıl olur :)

Senbeben11 ekonomimiz düzelsin, bütün mülteciler yallah ülkelerine, sapık erkeklerin çükü düşsün bir daha kullanmasınlar. Eşim tarafından daha çok hediye, daha çok tatil, arabamızı bir üst modele çıkarmak, tekirdağdaki dublex evi almak 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Allahım amiiin. Dilediğiniz tüm güzel dilek ve dualarınızın kabul olması dileğiyle 🙏🏼🙏🏼🌸🌸

Senbeben11 Bütün hasta çocuklar, hayvanlar ve insanlar sağlıklarına kavuşsun. Evsizler ev, karnı aç insanlar bir kase sıcak yemek sahibi olsun. Derdi olanlar dertlerinden kurtulsun, olmayanlara Allah dert vermesin. Herkes çok sağlıklı ve çok mutlu olsun. Dileyen, hak eden herkes evlat sahibi olsun… Ailem son nefesime kadar yanımda olsun…