Agustosbocegi bitterdelisi24 ya ben içimde çok hissetmiyorum ama yinede bana çok zevk veriyor. Bende sıkıntı yok yani
Heysexylady Agustosbocegi O zaman bir doktora gidin kontrol olun ama çok ıslanmadan ötürü de böyle hissediyor olabilirsiniz ikinizde
Anna_karenina1 Agustosbocegi ıslaklık zevk alıyor olmanızdan kaynaklı ön sevişmeden hemen sonra silin peçeteyle
Agustosbocegi Anna_karenina1 bu forumda hiç çok ıslanma problemi yaşayan yok mu🤔 herkesin cinselliği çok mu iyi
Agustosbocegi Anna_karenina1 ben evet çok zevk alıyorum. Hatta çok iyi bosalabiliyorum. Ama erkekte hissizlik oluyor
Anna_karenina1 Agustosbocegi yani bilmiyorum ben genelde çocuk uyanır düşüncesiyle oldu bittiyse getiriyorum 😂😂 Ama sizi bu kadar rahatsız ediyorsa bi doktora görünün isterseniz eşiniz ıslaklıktan hissedemiyor olabilir belki
Agustosbocegi Anna_karenina1 ya eşim beni aldattı bu yüzden boşandık. Ama ben psikolojikmen bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. Ve düzeltmek istiyorum
Anna_karenina1 Agustosbocegi siz şuan ayrısınız o zaman eşiniz bence bahane uydurmustur aldatmasının affı olamayacağını bildiği için böyle bi yalan uydurmustur diye düşünüyorum
zigoflavya Agustosbocegi Boşandığınız halde neden birlikte oluyorsunuz? Aldatılmışsınız,ya affetseydiniz ya da kendinize saygı gösterip bedeninizi paylaşmasanız.
bitterdelisi24 Agustosbocegi senlık bi durum yokki ama ya demekkı cok sulanıyor onada bi cozum bulmak lazım dur bakalım buluruz belkı
Agustosbocegi zigoflavya yeni bosandim. Boşandıktan sonra birlikte olmadık. Ben olayın etkisinde olduğum evliyken olan sorundan bahsedip düzeltmek istiyorum. Yoksa boşandıktan sonra onun yüzüne bile bakmadım.