Alparslaninannesi Kızlar bu şekilde korunan var mı? Prezervatif varken aynı zamanda da geri çekilme yapan🤔bu şekilde korunuyorum ne zamandan beri bu şekilde korunuyordunuz?
Twogirlmom Alparslaninannesi sadece prezervatif le korunuyoruz geri çekilme yapmıyoruz zaten geri çekilme bi koruma yöntemi değil ki 5 sene prezervatif le koruduk bi sorun olmadı 5 ay önce doğum yaptım yine prezervatif le korunuyoruz
typeonegative Alparslaninannesi ben🙋🏻♀️ evlendiğimizden beri böyle korunuyoruz evlenmeden önce de cinsellik vardı böyle korunuyorduk hiçbir sorun yaşamadık daha
Alparslaninannesi Twogirlmom evet biliyorum tek başına yöntem değil bende prezervatifle korunuyorum aynı zaman da prezervatif varken geri çekiliyor demek istedim tek başına geri çekilme değil yani ☺️
Bal10cuk Twogirlmom sen yanlış anlamışsın prezervatif varken icindeyken boşalma değil dışarı çıkarıp boşalma 🤣🤣
Mihrimahnur Twogirlmom markası nedir acaba prezervatifin bizde öylemkorunuyoruz yeni dogum yaptım korkuyorum yırtılma oldumu hiç
Twogirlmom Alparslaninannesi onu diyorum bende zaten geri çekilme zaten bi yöntem değil üstelik prezervatif varken niye geri çekilme yapıyorsunuz ki?
Alparslaninannesi Twogirlmom ek bir koruma olsun diye. Bu forumlarda çok fazla prezervatifle hamile kalan gördüğüm için açıkçası böyle bı ihtiyaç hissediyorum nedense
typeonegative Alparslaninannesi evet bende prezervatifle hamile kalmaktan korktuğum için geri de çekiliyoruz patlak olabilir vs
Twogirlmom Bal10cuk hem prezervatif takılı hem de boşalma sırasında geri çekilme yapılıyor değil mi? Teyit etmek için soruyorum?
Alparslaninannesi Elizabeth maşallah. Bebekten önce takilmadigim için olsa da olsun kafasındaydim bende o şekilde korundum da bebekten sonra ona cesaret edemedim açıkçası
Elizabeth Alparslaninannesi bebekten önce de öyleydi sonra prezervatif denedik aşırı rahatsız edici kurutuyor can yakıcı eşim de pek istemedi şimdilik böyle devam bakalım😊