Elizabeth Alparslaninannesi bende çok korkuyorum ama eşim korkma o iş bende diyor kendine güveniyor herhal😁😁
Canpare Alparslaninannesi 3.5 yıllık evliyim geri çekilmeyle korunuyoruz hamileliğimden öncede ve sonrasında da geri çekilmeyle şeytan kulağına kurşun gebeliğimde planlı oldu 😅
Bal10cuk Alparslaninannesi Hala hamile değilim çocuk olsun diye bıraktık şimdi yine devam😊 önlem önlemdir unutmayın
Alparslaninannesi Bal10cuk çok teşekkür ederim 🤗valla çok korkuyorum çocuktan sonra diğer yöntemleri de ben şuan kullanmak pek istemiyorum hormon sonuçta🤷sizinde Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌼
Bal10cuk Alparslaninannesi inşallah canim son dakika takmadgn ve +geri çekilme yaptığın sürece daha korunaklı oluyor hem vücuduna hormon yüklemiyor sun her ay spiral derdiyok Bir de durex kullandık ama naneli olanı tavsiye etmiyorum çok yakıcı 😊
3oda1salonmide Alparslaninannesi bence mantıklı bir yöntem çünkü ben sadece prezervatif kullanıyordum şu an hamilelik şüphem var hatta olay baya karışık en kötü 2 koruma yöntemi kullanılmalı diye düşünüyorum ama tabi rızkı olan bebiş 10 yöntemde kullansan gelir o ayrı
Alparslaninannesi 3oda1salonmide anladım canım. Allah gönlüne göre versin inşallah. kaç gün geçti gününden
3oda1salonmide Alparslaninannesi bugün 11 gün oldu geçeli ama kahve pembe tonunda başlayıp lekelenmem var 2 gündür adet mi başka bişey mi hala anlamış değilim ya
Nur19 Çocuğu doğurduktan sonra bizde öyle yapıyoruz hatta kordonları mi bile bağlaticaktim doktorum sağlıklı karar veremedigimi söyleyerek yapmadı ikili yöntem bile beni hala tedirgin ediyor ya olursa diye
Alparslaninannesi Nur19 beni de öyle gerçekten bir tane bebeğim var planlı oldu. İkinci olursa onunda planlı olmasını isterim. Bende çok tedirgin oluyorum bu yüzden 🤷
Yasak_elma Alparslaninannesi eskiden spiral kullanmiştim hamilelik isteyince cikarttirdim hamile kaldim 4 ay önce dogum yaptim ve suan sadece prezerzatifle korunuyoruz.Zaten prezervatif zevki azaltıyor birde adama geri cekil deyimde hepden seksten bi halt anlamasın
Alparslaninannesi Yasak_elma Valla forumlarda prezervatifle bile hamile kalanı duyunca artık napacagimi şaşırdım.
Yasak_elma Alparslaninannesi Hiçbir korunma şekli 100 de 100 korumaz napsakta olcağı varsa olur.En garantisi ilişkiye girmemek oda evli olmugumuz sürece imkansız zaten🤷♀️