Eylemclskn yanlış duymuşsun. Ben kiloluyum. Ama hatırlayınca tüylerim diken diken oluyo. Ben acıya katlanan kız o acıya katlanamıyordum. Kimse söylerse acımıyo yalan.

Jasmin sen kafana acıyıcak acıyıcak salsan acır. Bende cesur gittim 😂😂 ama o ana kadar. kafama saldım. İzin vermiyordum. Bunun içinde benim için cok zor oldu cokkk. Acıtıyo ama bir zamandan sonra 2-3 defadan sonra yok acı. Zevkini yaşa acımayı unut. Sen zevkli olursan geceniz guzel olur. Ta benimki gibi degil 😁🤣 Sen istemesen kayganlıq olmuyucak kuru kuru lap cok acıyıcak.

Nasibacva Hadi ya Valla ben öyle duymuştum 🙏 Kişiden kişite de değişir aslında herhalde bilmiyorum ama Genellikle acıyor bence

Sedomerii eczaneden kayganlaştırıcımı isteyeyim?asıl ismi nedirki?ancak ilişki sırasında sürülen bişeymi yani?

Cigdem inşallah acımaz🙄ben zann ediyordum sadece ilk defa kızlık zarı açıldığında acır sonra hiç acımaz. Malum ya zevk veriyor söylenene göre acımakla zevk nasıl ola bilirki diye hep düşünüyordum😆

Nasibacva şimdi siz ilk gece affedersin tatlım kaç kere birlikte oldunuz ki?yani o acımayla oldun mu tekrar?

Lady sonra kaç gün ara vermek gerekir ki?

• Lady bunu yanıtladı.

Jasmin en azından 3 gün ara verin, vermiyede bilirsiz ama sağlığın açısından önemli

Jasmin Her yerde satılır , ben Durex kullandım ve çok memnun kaldım😁 evet sadece ilişki sırasında kullanılır. Partnerin veya sen sürebilirsin. İlk gece biraz acı olabilir normal herkes acı yaşar, ama sonradan hiç bir acı kalmıyor sadece zevkini yaşıyosun kendin istersin😂... Başarılar dilerim😊

Jasmin afedersin canım kan gelir gelmez. 1kere. İzin vermiyordum. Ayaklarımı sıkdıkca canım cok acıyordu.

Jasmin ne kadar var o gune ? İncesinde doktor kontrolune gitmenizi tavsiye ederim. Aci konusundada hersey sizin beyninizde. Bu yuzden ben y yillik evliligimi kendime iskence ettmm. Hamilelikte duzelmistim simdi sar basa oldu cocuk olduktan sonra ☹️

NigarJan Bence hamile kalmak için hiç bi sorunu yoktur. Uzmanlar tarafından öneriliyor

4 gün sonra

Jasmin 1 yillik evligim ilk gun bile aci nedir bilmedim şükür. 🙋‍♀️🤣

23 gün sonra

Lady sizin için uygun pozisyonu bulup ön sevişmeyi uzun tutarsanız acı yaşamazsınız bunun için partnerinizle birbirinze dokunarak hassas noktalarınızı bulmanızı tavsiye ederim

Jasmin acıdığı falan yok anlık bir sızı yaşayacaksınız büyük bir ihtimalle burdaki tecrübelere göre kendinizi kasmayın zar yapısı farklı olduğu için acı yaşamış olabilirler sizde olucağı anlamına gelmez kendinizi kasmayın ya da alkol kullanıyosanız biraz çakır keyif olmak sizi rahatlatacaktır