Eylemclskn yanlış duymuşsun. Ben kiloluyum. Ama hatırlayınca tüylerim diken diken oluyo. Ben acıya katlanan kız o acıya katlanamıyordum. Kimse söylerse acımıyo yalan.
Cinsel ilişki
Jasmin sen kafana acıyıcak acıyıcak salsan acır. Bende cesur gittim 😂😂 ama o ana kadar. kafama saldım. İzin vermiyordum. Bunun içinde benim için cok zor oldu cokkk. Acıtıyo ama bir zamandan sonra 2-3 defadan sonra yok acı. Zevkini yaşa acımayı unut. Sen zevkli olursan geceniz guzel olur. Ta benimki gibi degil 😁🤣 Sen istemesen kayganlıq olmuyucak kuru kuru lap cok acıyıcak.
Nasibacva Hadi ya Valla ben öyle duymuştum 🙏 Kişiden kişite de değişir aslında herhalde bilmiyorum ama Genellikle acıyor bence
Jasmin Her yerde satılır , ben Durex kullandım ve çok memnun kaldım😁 evet sadece ilişki sırasında kullanılır. Partnerin veya sen sürebilirsin. İlk gece biraz acı olabilir normal herkes acı yaşar, ama sonradan hiç bir acı kalmıyor sadece zevkini yaşıyosun kendin istersin😂... Başarılar dilerim😊
Jasmin afedersin canım kan gelir gelmez. 1kere. İzin vermiyordum. Ayaklarımı sıkdıkca canım cok acıyordu.
NigarJan Bence hamile kalmak için hiç bi sorunu yoktur. Uzmanlar tarafından öneriliyor
Jasmin 1 yillik evligim ilk gun bile aci nedir bilmedim şükür. 🙋♀️🤣
Jasmin acıdığı falan yok anlık bir sızı yaşayacaksınız büyük bir ihtimalle burdaki tecrübelere göre kendinizi kasmayın zar yapısı farklı olduğu için acı yaşamış olabilirler sizde olucağı anlamına gelmez kendinizi kasmayın ya da alkol kullanıyosanız biraz çakır keyif olmak sizi rahatlatacaktır