• Sağlık
  • Qızlar zehmet olmasa cavab yazardızda

Salam qızlar. Men bildiyiniz kimi 1 ildir evliyem amma heç hamileliyim olmadı. Hamilelikde nece ağrılar olur onuda bilmirem ona göre aranızda hamilelik yaşayanlar varsa deyerdiz xaiş edirem. Aybaşıma 11 gün var amma son 1 heftedir sanki aybaşı olacağammış kimi arada sancım olur birde belim ağrıyır. Amma deyirler hamile olanda sinede şişlik ve hessaslıq olu ele şeyler yoxdu ancaq. Sadece olaraq aybaşı olanda nece ağrılarım olurdusa eyni oluram ele bilki bu deyqe aybaşım olacaq ele hiss edirem. Sizce hamilelik olarki?

Birde onuda deyim qızlar arada ayaqlarımada vurur ağrı

Düzdür mendede hamilelik olmayıb. Amma etrafımda eleleri varki deyir herede bir cüredi. Şexsen menim eltim deyir mende hec bir agrı falan olmayıb.

• Lady bunu yanıtladı.

Nasibacva Inwallah canim, vaxti gozleyene qederde adamin ureyi partlayir))

Lady olur hamilelik vaxtdi ele agrilar Ama yenede umudlenme vaxtini gozle kecse test ele. Sine wiwib agrimasi Her insanda bir curdu Mende Teze Teze sinemde Hec bir deyiwiklik yoxidi

• Lady bunu yanıtladı.

Aygun-Azeri ele mende çox umidlenmek istemirem canim. Ancaq bugune qeder hec bele aybawi sancisi kimi sancim olmamiwdi, yalniz aybawi olacagim gun ele olurdum amma bele indiki kimi 10-15 gun evvelden olmurdum. Ona gore biraz mene qeribe geldi

Lady məncə ovulyasiya vaxtındır ona görə ağrıyırsan. Məndə aybaşı olanda ağrım olmur ovulyasiya vaxtında ağrıdan yata bilmirəm elə bil qarnımın içində daş
        Sallanmış kimi hiss edirəm.

• Lady bunu yanıtladı.

Emilya oda olar canım, amma mende ilk defedi aybaşıdan bu qeder evvel bele olur. Görekde canım

Lady hərədə bir cür olure onu sənə heç kim dəqiq deyə bilməz))məsəlçün məndə heç bir ağrı falan olmamışdı günüm keçmişdi test elədim çıxmışdı

• Lady bunu yanıtladı.

Zuzu97 he canım mende vaxtımı gözleyim görüm ne olacaq. İnşallah sizde dua edin hamilelik olsun, her ağızda bir dua var inşallah qebul olar..

Lady inşAllah olar can Allah ürəyinə görə versin❤️

• Lady bunu yanıtladı.