Nasibacva Düzdür mendede hamilelik olmayıb. Amma etrafımda eleleri varki deyir herede bir cüredi. Şexsen menim eltim deyir mende hec bir agrı falan olmayıb.
Aygun-Azeri Lady olur hamilelik vaxtdi ele agrilar Ama yenede umudlenme vaxtini gozle kecse test ele. Sine wiwib agrimasi Her insanda bir curdu Mende Teze Teze sinemde Hec bir deyiwiklik yoxidi
Lady Aygun-Azeri ele mende çox umidlenmek istemirem canim. Ancaq bugune qeder hec bele aybawi sancisi kimi sancim olmamiwdi, yalniz aybawi olacagim gun ele olurdum amma bele indiki kimi 10-15 gun evvelden olmurdum. Ona gore biraz mene qeribe geldi
Emilya Lady məncə ovulyasiya vaxtındır ona görə ağrıyırsan. Məndə aybaşı olanda ağrım olmur ovulyasiya vaxtında ağrıdan yata bilmirəm elə bil qarnımın içində daş Sallanmış kimi hiss edirəm.
Zuzu97 Lady hərədə bir cür olure onu sənə heç kim dəqiq deyə bilməz))məsəlçün məndə heç bir ağrı falan olmamışdı günüm keçmişdi test elədim çıxmışdı
Lady Zuzu97 he canım mende vaxtımı gözleyim görüm ne olacaq. İnşallah sizde dua edin hamilelik olsun, her ağızda bir dua var inşallah qebul olar..