Blondie 1tazeanne oy maşallah sana kuzu♥️ oğlum uyuyor kızımda dolanıyor uyku saati gelsede oda uyusa diye bekliyorum iste😂
Polyannacilik 1tazeanne [upl-image-preview url=//i.imgur.com/erwedjE.jpeg] Uyutmaya çalışıyorum uyandı kendileri 😏
wildangel 1tazeanne maşallah çok tatlı tam ısırmalık 😻🧿 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/wLlyQXA.jpeg] Arabasıyla oynuyor benimki 🥰
Pamukseker 1tazeanne 4 aylık bebeğe reçel vermeyin. Çok şeker içeriyor. Üstelik bir şeyler yedirmeye tatlı gıdalarla başlarsanız sebze gibi diğer tatları kabul etmez. Ama daha önemlisi küçücük bebek şekerle tanışmasın. Ne kadar geç ve az şeker o kadar iyi.
Peridehatunu Pamukseker düşündüğüm yorum😌 ben yogurtla sebzelerle başlamıştım simdi ayirt etmiyo yiyo herseyi cok şükür nedir bu seker meraki anlamiyorum bende. Nekadar gec tanisirsa o kadar iyi. Helede simdi bebegin icini yakar bir damla dahi olsa😓😓 üzüldüm
Redrouge Pamukseker 👍 ben meyveyi bile ek gıdaya başladıktan 1 ay sonra vermeye başladım . Sebzeye alışsın diye..
1tazeanne Pamukseker canım vermek sayılmaz ki 1 damla anca sadece tatmin etmek için mideye bile inmiyor dudakta kalıo 😃😃😃🤣 deleted77 Redrouge
deleted77 1tazeanne reçel mi 😳 dedi 1 yaşında ek gıdaya başlayan anne 😬 (prematüre oldukları için) Yaa çok üzülüyorum çok yanlış buluyorum da tabi herkesin kendi fikri .
Ask_hosmus 1tazeanne aynen,ama bişey olacağı varsa oluyo, valla ben eşim evdeyken yediriyodum oğlana biri var yediriyodum ya bişey olursa diye🤷♀️şimdi 2. Çocuk oldu ona herşeyi vermeyi düşünüyorum 😂
1tazeanne Ask_hosmus benim verdiğim midesine bile inmiyor dudakta kalıo 🤣🤣🤣 heralde kaşık kaşık veriyorum sandı herkes🤣