Askbulbulu Ayse20 kız yoksa ben de mi aynı durumdayim. Bende sınırlı agrasif oluyorum adetime 1 hafta kala yaaaa böyle birşey normaldede.var mıymış
Ayse20 Askbulbulu kaç aydır var da yorgunluktan diye düşünüyordum üst üste gelince adetle ilgili olduğunu düşünmeye başladım
Kbranur65 Ayse20 hayır senin elinde sinirini kendin tutabilirsin sinir anında besmele çek yatışırsın bu ara herkes böyle sinirli
Ayse20 gshande ay var demekki bende mi sorun var diyorum artık iyi oldu söylediğiniz teşekkür ederim.
Ysmn34 Ayse20 sinirli ve depresyon belirtisi oluyor sıkıntı basıyor özellikle son bir kaç aydık böyle
bitterdelisi24 Ayse20 karsındakını kırdığını üzdüğünü dusun empati kur. Bende bazen cok gergın oluyorum ama sinirimi kımseden çıkarmaya hakkım yok
Sihirlisabuncu Ayse20 evet karmakarışık sinirli oluyorum ağlıyorum eşim sen regl (adet) olucaksın galiba der
Nimess Ayse20 hemde nasıl bitene kadar da öyle ama insanlara yansıtmamaya çalılıyorum. La havle çekiyorum nefes egzersizi yapıyorum 😅
Ballantines Ayse20 şuan o sinir halindeyim sinirden çatlicam 😬1 hafta kala başlayıp bitene kadar o sinir geçmiyo bende sebepsiz herşeye sinirleniyorum bu halimden bende çok rahatsızım ama elimde değil
ZRaporu Ayse20 ben öyle oluyorum. Burnumdan soluyorum. Gergin ve sinirli oluyorum. Eşim anlıyor durumu da çocuklar “yine gergin gördüm sizi ajda hanım” modunda 😅