birburakannesi Sevgili peride ailesi, baktım saracak post yok. Muhabbet açayım dedim. Hadi gelin uzunca sohbetler edelim burda, isteyen arkadaşını isteyen sohbet etmek istedikleri kişileri etiketlesin. Cayini kahvesini alan gelsin haannniiimmm🥰💜 @bitterdelisi24 @bittercikolata @Rouge @Akrep @Olivetti @Orange-woman @Deleted11 @Pcoslu1anne @1dost @Yorumcuanneniz @Nietzsche @Adsizbayan @Ask_hosmus @Yasak_elma @incilikaftan @zarifhanim aklıma gelenleri etiketledim, gerisi de buyursun. 💐
Burcuuoztk birburakannesi kızım uyuyor eşim evde değil boş boş oturuyorum oturmaktan da sıkıldım artık 🤦 post post geziyorum kahvemide aldım :))
TombulHatun birburakannesi ben annemdeyim yere serdik yatakları koca salonda sere serpe yatıyoz bebe uyudu çok şükür 😂
Rouge birburakannesi lavanta çayımı aldım geldim 🤗modumu yükseltmeye çalışıyorum yarın calısıcam da😂 artık rahatlatıcı cay almadan yataga geçmiyorum rutin oldu 🌉🛌uykumu getirsin de yatıyım erken kalkıcam ama hic uykum yok henüz
Lentlily bitterdelisi24 arkadaşim geldi eşiyle kavga etmiş hala çocuk uyutmaya çalişiyorum kızın yanında bile oturamadımm yiteeeet diye bağarasım var
Adsizbayan Ne konuşalım canm soru sormak isteyenler olursa cevaplarım muhabbet olsn maksat 😊 yarın kahvaltıya misafirlerim var işte iş güç hallettm oturuyorum
1tazeanne birburakannesi kötüyüm eşim 2 gecedir yok yalnız duramıyorum özlüyorum sarılıp koklamak istiyorum yok hastanede apandisini alacaklar
Adsizbayan birburakannesi zor ya valla ev filan süpüruyorum kalkıp sabah dağınıklığı kaldır topla sonra kahvaltı hazırla filan aman her türlüsü uğraş gerektiriyor ha sabah ha öğlen ha akşam agirlamisim 😁
birburakannesi Burcuuoztk oh afiyet olsunnn, en güzel kafa dinleme saatleri. Sabahta keşke erken uyusaydım pişmanlığı 😂
Burcuuoztk birburakannesi teşekkür ederim canım:) ay sorma her sabah aynı pismanlik bugün akşam erkenden yatcam diye uyanıyorum sabah ama yok yine gece 3 ü görmeden uyumuyorum akillanmakta yok :))