biroglanannesi Yasak_elma yaaa çok ıssız biryerdi canım çok heyecanlı oluyor ama ya 😅🥰🥰 gerçi bi ara sokak köpeği geçti yanımızdan farklı bi heyecandı oda 🤭😂😂
biroglanannesi Yasak_elma baya bi korktum ben ama korkuma rağmen durmadık. Eşim korkma gider şimdi diyip köpeği kovalamıştı 😂😂😂 hiç rahatını bozmadan hemde
Yasak_elma biroglanannesi Ay gene hayal edemedim eşinin hic rahatini bozmadan kopeği kovaladigi ani🙈🤭
Nebilimne Yasak_elma ben bayılırım öle şeylere ama hayatımda hiç yaşamadım bak düşün annemlere gidiyoruz ben orda kalıyorum geliyor özlediğimi belli ediyorum odaya çekiyprum onu gelmek istemiyor biri anlar diye çıldırtıyor beni 😂😂
Yasak_elma 1tazeanne kız siz buralarda kiralıyormuasunuz😲bende kirazlıda oturuyorum.Kocasinan daha yakınım
selocan Cocugu birakacak kimsesi olmayip gurbette yasayanlar siz cocugu kime birakip fantezi yasiyosunuz bi ben hep evdeyim heralde 😄
Limonlukek00 1tazeanne bizde işyerinin wcsinde yapardık akşamı bekleyemezdik, bide arabada sürekli olurdu çok zevkliydi tabii evliliğin başlarında ahh ahh ne heyecanlıydı o günler :)) şimdi evde bile yapmıyoruz 😂