- Düzenlendi
1tazeanne ayy bizde onun gibi birşey yaşamıştık sevgiliyken ama hastane tuvaletinde değil aklıma geldi gelmez olaydı 🤦🤦
1tazeanne ayy bizde onun gibi birşey yaşamıştık sevgiliyken ama hastane tuvaletinde değil aklıma geldi gelmez olaydı 🤦🤦
Angellove2010 nerde hshsgs
1tazeanne kiz ben umumi yerler de bırak sevişmeyi tuvaletimi yapamayıp eve getiriyorum😅siz sınırları nirvanaya çıkartıp tuvalette sevişmişsiniz😯ay yeryer mikrop kaynıyordur asla esim istese bile ben o an o mikropları bakterileri düşünüp adapte olamam😝
1tazeanne Ben eşimle değilde sevgilimle mağaza kabininde ateşli bişekilde öpüşmüstük daha uzun tutsaydık heralde bizde oracıkta birlikte olurduk😛Eşimlede sevgiliyken aynı yerde çalışıyorduk gizli saklı kuytularda öpüşürdük yan yana geçerdik obana arkadan dayardı falan ama hiç öyle birlikte olmadım yani.Aslında aman yakalanıcaz korkusu insanı daha çok kamçılıyo daha tatlı tadından yenmez bişey oluyor ya☺
Yasak_elma aynen öyle
1tazeanne Bizde eşimle sevgiliyken istinye avmde madonun kabininde deliler gibi sevişmiştik 😊😊. Şuan düşünüyorum da gerçekten çıldırmış olmalıyız 😊 insan özlüyormuş o zamanları şuan oğlumuz var o maceraları anca tatillerde sessiz sessiz yapıyoruz güzel gümlermiş
bayangamzelili evlenince heyecan bitio sssjs
Sevcanm kız amaannnn herife kaza yaptiricannn napiyon sennnn 😁
1tazeanne
Birdaha hastane tuvaletine girmicem 🤣🤣🤣🤣🤣
Aliciasierra herif göze alıyor bacım sösnsksmsn
biricik1111 sen bilirsin 🤣🤣🤣
Aliciasierra korkmuyo değilim ama deneyin inanılmaz bi deneyim😍 o araba sürerken sizin ağzınızla onu boşalttıgınızı düşünsenizeee😍😍
Sevcanm bende panikatak var kaza yaptık yapacazzz korkusuyla bise yapamam kiii 😁😁😅😅😅