• +18
  • Eşimle çılgınlık

1tazeanne ayy bizde onun gibi birşey yaşamıştık sevgiliyken ama hastane tuvaletinde değil aklıma geldi gelmez olaydı 🤦🤦

1tazeanne Buna benzer bizde çok şeyler yaptık sevgiliyken tabiki o zamanlar gizli sakli çok güzel di simdi evliyiz beraber ama eski günleri o zamanları özlüyorum tabikii 🤣

Goktug34 eskisi gibi olmuyor ama evlendikten sonra daha iyi tanıyorsun eşini. eskiye göre daha iyi geçiyor bizde 😅

1tazeanne kiz ben umumi yerler de bırak sevişmeyi tuvaletimi yapamayıp eve getiriyorum😅siz sınırları nirvanaya çıkartıp tuvalette sevişmişsiniz😯ay yeryer mikrop kaynıyordur asla esim istese bile ben o an o mikropları bakterileri düşünüp adapte olamam😝

1tazeanne Ben eşimle değilde sevgilimle mağaza kabininde ateşli bişekilde öpüşmüstük daha uzun tutsaydık heralde bizde oracıkta birlikte olurduk😛Eşimlede sevgiliyken aynı yerde çalışıyorduk gizli saklı kuytularda öpüşürdük yan yana geçerdik obana arkadan dayardı falan ama hiç öyle birlikte olmadım yani.Aslında aman yakalanıcaz korkusu insanı daha çok kamçılıyo daha tatlı tadından yenmez bişey oluyor ya☺

1tazeanne Bizde eşimle sevgiliyken istinye avmde madonun kabininde deliler gibi sevişmiştik 😊😊. Şuan düşünüyorum da gerçekten çıldırmış olmalıyız 😊 insan özlüyormuş o zamanları şuan oğlumuz var o maceraları anca tatillerde sessiz sessiz yapıyoruz güzel gümlermiş

Sevcanm Bi kere ben yapmıstım Kadıköye giderken ama yollar bom boştu. Eşimde iizn vermiş şimdi istesem yıne hayır demez gerçi 🤣🤣

Sevcanm bende panikatak var kaza yaptık yapacazzz korkusuyla bise yapamam kiii 😁😁😅😅😅