1tazeanne sjsjsjsjssjsj helall olsuunnn 😁😁😁👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Eşimle çılgınlık
Sevcanm ooo🤩
Sevcanm Degisik fantazi diye buna derim ben işte
Yasak_elma sjsjss bizde eşimle sevgiliyle fabrika da çalışıyorduk yemek yemeye beraber gidip dışarıda öpüşüyorduk o aklıma geldi daha çok şey var 😂😂bir gün gece vardiyasına gitmeyip kaçıp yazlığa gittik bütün gece seviştik sadece başka birsy yapamadık😂😂
1tazeanne bizde şehirler arası yolculuk yaparken arabada arka koltukta sevismistik ama hava karanlıktı yol kenarindaydik boştu yollar 😂
Lolitamsi otobüste yolcu yokmuydu🤭
Nasilyani oda bıseymi bende fabrikada calışıyordum bekarken.Sevgilimle bulusmak için bazen gece vardiasında iş var deyip sevgilimle bulusup bütün gece sevisip uyurduk sonra.Gündüz vardiasında da kaçamak yapardık🙈12 saat boyunca gezerdik😀
Yasak_elma haha, 😁😁 bende bunların çoğunu yaptım 😂
Biz kuytu sosaklarda sevişirdik😂😂
1tazeanne bende eşimle araba da ormanda kumsalda birlikte olmuştum. Hatta geçen hafta oğluşumu kaynanaya bıraktık sabaha kadar araba da birlikte olduk yer değiştire değiştire 😅
biroglanannesi Fantaziye gelll😂😂
Nasilyani ayyy kanki sende mi burdaydınnnnb 😂😍😍😍
Nasilyani ooo bana diyene de bakkkk 😅🌸
biroglanannesi tabi kankistom 😂
Nasilyani Biz saatlik ev kiralıyorduk🙈Ay aklıma geldikce nekadar yanlıs seyler yapmışım diyorum🤨
biroglanannesi sizinki daha tutkulu 😂😂
Nasilyani sensiz olmaz zaten kankişimmmm 😅🥰🥰🥰
Yasak_elma herkes yapıyor bir sen yapmıyorsunki😂
biroglanannesi Ya arabadada iki büklüm zor olmuyomu
1tazeanne Dün eşimle sinemaya gittik bizden Başka kimse yoktu dudağından öpmek istedim izin vermedi 😂😂😂Ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi 🥲