- Düzenlendi
1tazeanne ayy bizde onun gibi birşey yaşamıştık sevgiliyken ama hastane tuvaletinde değil aklıma geldi gelmez olaydı 🤦🤦
1tazeanne ayy bizde onun gibi birşey yaşamıştık sevgiliyken ama hastane tuvaletinde değil aklıma geldi gelmez olaydı 🤦🤦
Angellove2010 nerde hshsgs
1tazeanne kiz ben umumi yerler de bırak sevişmeyi tuvaletimi yapamayıp eve getiriyorum😅siz sınırları nirvanaya çıkartıp tuvalette sevişmişsiniz😯ay yeryer mikrop kaynıyordur asla esim istese bile ben o an o mikropları bakterileri düşünüp adapte olamam😝
1tazeanne Ben eşimle değilde sevgilimle mağaza kabininde ateşli bişekilde öpüşmüstük daha uzun tutsaydık heralde bizde oracıkta birlikte olurduk😛Eşimlede sevgiliyken aynı yerde çalışıyorduk gizli saklı kuytularda öpüşürdük yan yana geçerdik obana arkadan dayardı falan ama hiç öyle birlikte olmadım yani.Aslında aman yakalanıcaz korkusu insanı daha çok kamçılıyo daha tatlı tadından yenmez bişey oluyor ya☺
Yasak_elma aynen öyle
1tazeanne Bizde eşimle sevgiliyken istinye avmde madonun kabininde deliler gibi sevişmiştik 😊😊. Şuan düşünüyorum da gerçekten çıldırmış olmalıyız 😊 insan özlüyormuş o zamanları şuan oğlumuz var o maceraları anca tatillerde sessiz sessiz yapıyoruz güzel gümlermiş
bayangamzelili evlenince heyecan bitio sssjs
Sevcanm kız amaannnn herife kaza yaptiricannn napiyon sennnn 😁
1tazeanne
Birdaha hastane tuvaletine girmicem 🤣🤣🤣🤣🤣
Aliciasierra herif göze alıyor bacım sösnsksmsn
biricik1111 sen bilirsin 🤣🤣🤣
Aliciasierra korkmuyo değilim ama deneyin inanılmaz bi deneyim😍 o araba sürerken sizin ağzınızla onu boşalttıgınızı düşünsenizeee😍😍
Sevcanm bende panikatak var kaza yaptık yapacazzz korkusuyla bise yapamam kiii 😁😁😅😅😅
1tazeanne sjsjsjsjssjsj helall olsuunnn 😁😁😁👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Sevcanm ooo🤩
Sevcanm Degisik fantazi diye buna derim ben işte
Yasak_elma sjsjss bizde eşimle sevgiliyle fabrika da çalışıyorduk yemek yemeye beraber gidip dışarıda öpüşüyorduk o aklıma geldi daha çok şey var 😂😂bir gün gece vardiyasına gitmeyip kaçıp yazlığa gittik bütün gece seviştik sadece başka birsy yapamadık😂😂
1tazeanne bizde şehirler arası yolculuk yaparken arabada arka koltukta sevismistik ama hava karanlıktı yol kenarindaydik boştu yollar 😂
Lolitamsi otobüste yolcu yokmuydu🤭
Nasilyani oda bıseymi bende fabrikada calışıyordum bekarken.Sevgilimle bulusmak için bazen gece vardiasında iş var deyip sevgilimle bulusup bütün gece sevisip uyurduk sonra.Gündüz vardiasında da kaçamak yapardık🙈12 saat boyunca gezerdik😀
Yasak_elma haha, 😁😁 bende bunların çoğunu yaptım 😂
Biz kuytu sosaklarda sevişirdik😂😂
1tazeanne bende eşimle araba da ormanda kumsalda birlikte olmuştum. Hatta geçen hafta oğluşumu kaynanaya bıraktık sabaha kadar araba da birlikte olduk yer değiştire değiştire 😅
biroglanannesi Fantaziye gelll😂😂
Nasilyani ayyy kanki sende mi burdaydınnnnb 😂😍😍😍
Nasilyani ooo bana diyene de bakkkk 😅🌸
biroglanannesi tabi kankistom 😂
Nasilyani Biz saatlik ev kiralıyorduk🙈Ay aklıma geldikce nekadar yanlıs seyler yapmışım diyorum🤨
biroglanannesi sizinki daha tutkulu 😂😂
Nasilyani sensiz olmaz zaten kankişimmmm 😅🥰🥰🥰
Yasak_elma herkes yapıyor bir sen yapmıyorsunki😂
biroglanannesi Ya arabadada iki büklüm zor olmuyomu
1tazeanne Dün eşimle sinemaya gittik bizden Başka kimse yoktu dudağından öpmek istedim izin vermedi 😂😂😂Ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi 🥲