JartiyerliKedi Senden başlayayım ben 😁 @Deleted11 yorgandan ayagını dışarı çıkardığında ayagını bişey kapacak diye korktunmu😂
Akrep JartiyerliKedi Neyse ben cevaplayayım korktum, şuanda üşüyor bütün vücudum ayağım dışarda kalınca 😂😂 👇🏼 Senden su isteyen birine su götürürken üstünden içtinmi/içiyormusun 🥲
Sihirlisabuncu JartiyerliKedi ben de sana sorayım bardaktan su içip dezgaha koyup daha sonra aynı suyu içebiliyor musun ? Bu arada eğlenceli bir post olmuş 😍
Hoyrat Akrep bu zamana kadar kimsenin istediği sudan içmedim .ama eşim istediğinde içiyorum arada🤣🤭🤭 peki sen karanlıktan korkuyorumusun⬇️
Arasemir11 Hoyrat Ewet mesela gece su içmeye giderken sanki beni arkamdan çekiyorlar koşa koşa yatağıma girerim halada var 😂 Çay boşaltırken bardakları çalkalıyonmu?
UykusuzPanda42 Hoyrat evet elektirikler gittiğinde kendimi kaybediyorum resmen🤦 peki sen banyoda bağıra bağıra şarkı soyluyormusun
bitterdelisi24 Deleted11 evet oldu seni kıskanıyorum hazal dan 🤣🤣😀🥰😇 saka skaa olmadı .. Milli piyango sana çıksa kimlere söylersin :)
Nimess bitterdelisi24 kimseye diyormuşum 😂😂 ilk eşime söylerim sonra çekirdek ailelere yeterli bence. Biri bi şey anlatırken yalan olduğunu bildiğin halde susmak zorunda kaldın mı? ⬇️
Escobar trendyol2 bu beb olmalıyım hastaneye gittim bi baktım sütyenim yok yanımda ablam vardı tüm gün boyunca kahkaha attık🤣🤣🤣
trendyol2 Escobar bende gecen markete gittim ama nasil hafifim donuste yokus cikarken karda kayip dustum 🤣🤣🤣gigsum aciyinca farkettim olmadgni