Armina Escobar lazer makinası aldırmayı düşündüm aslında konuşmuştuk da bu konuyu ucuz diye kalitesiz alet almak istemedim kaliteli olanların fiyatı da baya uçuktu belki şimdi değil ama bi kaç seneye aldırabilirim
Elizabeth Armina o zaman o kılları alma bence icinde bogulsun yani ben öyle yapardım Sahsen beni kim napsin da şeyimi kameraya çeksin yani 😁
Orange-woman Olivetti bi arkadaşımın eşi kız her kuaföre boyaya falan gittiğinde akşam eve gelince acaba ağdada yaptırdımıı diye inceliyodu kızı soyup ruh hastası bekarken yaptırıyodu adam yasaklamıştı evlendikten sonra yıllar sonra o adamdan kurtuldu ama çok çekti
Olivetti Orange-woman yasaklamıştı ne yaaa bir insan nasıl gururuna yedirir bunu . Geç bile kalmış boşanmayla
Armina Orange-woman işte bazı erkekler bu konuda hassas oluyor nedenine anlam veremiyorum ama bizim şehir küçük bir yer olduğu içinde eşim istemiyor olabilir
bittercikolata Orange-woman Allahım bazı şeyleri okuyunca şok olmaktan kendimi alıkoyamıyorum yarabbim yasaklamak ne ya. Gerçekten tam bir ruh hastasıymış iyi olmuş kurtulduğu.
Orange-woman Olivetti ya orası öyle tabiki bende anlam verememiştim işinde çok başarılı kariyerli özgüvenli bir kadındı ama adam aşırı sindirmişti onu ondan kurtulunca özüne döndü zararın neresinden dönersen kar
Busraerdalll Armina valla eşime kuaföre gidiyorum dedim kaş bıyık bikini hepsini yaptırırım özellikle bikini bolgemi ağda yaptırdım demem eşim de sormaz ne ile alıyorsun napiyoraun diye biraz fazla titiz sizinki😅
Armina Busraerdalll ben bi tane kıl dan bile rahatsız olurum eşimin onu görmesinden falan ağda ya da lazer tek çözüm bunun için ama oda razı değil yaşadığımız yerden dolayı da titiz olabilir bende anlamıyorum
Armina Ask_hosmus kendimi bildim bileli jiletle aldığım için kökleri oldukca kalınlaştı eldivenle hele ki tek başıma dayanamam galiba
Armina KirmiziOjeli böyle tepki vereceğini bilmiyordum kuaföre gitmek için haber verdiğimde napacağımı sordu bende söyledim ağda yaptırıcam vs diye tepkisi de bu oldu
Goktug34 Armina Benim eşimde aynı yani izin vermiyor kuaföre gidyrm Kaş bıyık için ona bişey demez.. Sormadan git diyenler çok akıllı ayakta alkışlyrrm sizi gizli yaptır diyenler
Armina Goktug34 şimdiye kadar hiç yalan söylemedim söylesem de direk anlar zaten habersiz gitmem de imkansız gizli saklı bir şey yapamam yani bende onları tebrik ediyorum gerçekten (kötü anlamda değil tabi )
Armina Blondie tüy dökücü hiç denemedim ama çam sakızını denedim acısı çok fazla tahriş olmuştu bir kere ondan sonra da cesaret edemedim kendi başıma
Armina Dilan3019 o çok imkansız ya başka şehirde yaşayacağız yani tanıyabileceğim samimi bir kuaföre olacağını sanmıyorum 🙄
Armina Olivetti hayır yanlış anlamışsınız bir keresinde kuaföre gideceğim diye haber vermiştim oda sordu ne yapacağımı bende söyledim böyle tepki vereceğini düşünmemiştim ondan dolayı istemedi yani
Armina Olivetti bikini bölgemi ağdayla aldırmaya gidebilir miyim diye izin almadım kuaföre gideceğim diye haber verdim eşimde sordu napıcaksın diye böyle tepki vereceğini düşünmemiştim
Escobar Armina calla ben kesin gitcemi söyledim karşı çıktı bende dedim sen ayda berbere verion 30 € bana gelincemş böyle oldu dedim biraz borcumuz var ama yani bende hemen demedim bebekten sonra hak verdi biraz kıt kafalılar açıklamak lazım