Biranne12 Merhaba başka bir hesabım vardı ama telefon değişikliği yapınca hem ismimi hemde şifremi unuttum 😂 unutkan biri olduğum için şifrelerimi filan not olarak yazarım hep telefonuma ama kırılınca hepsi gitti neyse nasılsınız ☺️
Deleted16 Biranne12 hoşgeldinnn 🌸 ben 5 saat önce uyandım mal gibiyim aynı şuan. 😀 sen nasılsın kız napıyosun 🌸
Anna_karenina1 Biranne12 hoşgeldinizzzz 😍😍😍 tekrar görmek ne muhteşem 😍 Kızımı uyuttum yemek yaptım eşimi bekliyorum çok acıktım 😁 Sen nasılsın 🌸
Anilla Deleted16 bende geç uyandım bu gece ne yapacağım çok vahim bir durum eşime sarar dururum artık 😤
Biranne12 Brvnonk hoşbuldum canım asitli kola iç içebiliyorsan 1 bardak bende migren olunca biliyorum artık iyi geleni 😂
Biranne12 Anilla olsun canım onlar bizler için var ahah şsmdşd bende geç kalkıyorum uyku tutmuyor gecede
Biranne12 Anna_karenina1 hoşbuldumm 💗 biz de az önce yedik yemeğimizi de kaldırıcam inşallah masayı ☺️
Brvnonk Biranne12 ay bende de var o illet bir geçmedi ama bana yaramıyor karanlık sessiz bir ortam lazm basım ağrıdiginda.
Anilla Biranne12 Uyku düzenimin bozukluğu göz rahatsızlığına sebebiyet verdi + aşırı asabiyet dikkatli olun derim ben düzene koyamadım insallah koyabilen biri vardır 😀
Biranne12 Brvnonk valla bazen banada yaramıyor uyuyorum biraz unutunca hafifliyor benim midem bulanıyor istifra ediyorum ben migrenden dolayı ağır geçiyor benim çok