Marbled Peridehatunu Nane yağının baş parmağınla işaret parmağının tam ortasına sürüp o bölgeye baskı uygulayabilirsin. Nane yağı yoksa bile yine de baskı uygula.
Brvnonk Peridehatunu migrenin varsa karanlık sessiz ortam da iç parolu uyu başka geçmez. Ben de emdiriyorum migrenim var bu şekilde geçiyor geçmiş olsun
Lentlily Peridehatunu git acilde de bir iğne yada serum yaktır. Yine parolun serumunu takiyor ama yarım saatte kuş gibi oluyorsun. Bende emziriyorum migrenim tutunca direk gidiyorum çünkü parol kesmiyor
Biranne12 Benim migrenim olduğu için öyle hafifleri fayda etmiyor 1 bardak asitli kola için bir seferde yada dolorex varsa hap ondan için derim ışıktan uzak durursanız iyi olur biraz sizin için ve ensenize soğuk uygulayın hemen etki edecektir
Peridehatunu Biranne12 dolorex önermiyolar emzirirken galiba sadece parol veya minosete izin var, soğuk uyguluycam enseye cok teşekkür ederim
Biranne12 Peridehatunu aa evet emzirirken yasak buz bi suyla yıkarın elinizi yüzünüzü ensenizi hiç olmadı buz koyun
Angellove2010 Peridehatunu bana hamileyken doktorum vermişti şok oldum içebilirsin dedi valla ben içmeye korktum içemedim
Peridehatunu Brvnonk migren yokta hatta kolay kolay baş agrimda olmaz benim en son nezaman oldu hatirlamam yani teşekkür ederim yine😘
Peridehatunu Lentlily allah razı olsun haklısın gecmeseydi giderdim şuanda kalmadi şükür ya 3-4bardak çay içtim gitti kaynanamin dedigi gercekmis cay serum derdi dalga gecerdik doğruymuş meğer 🤣🤣🤣 bilmiyorum yada denk gelmiste olabilir.
Hayat_ Peridehatunu soguk su cok iyi geliyor ben ne yapsam geçmiyordu ayaklarimi buz gibi suya soktum basima da buz torbasi koydum oyle gecti
Popy_ Peridehatunu ayy sabahın köründe başlayıp akşam 10 a kadar süren baş ağrım geldi aklıma başıma vuruyordum artık bide bulantı yapmıştı baya 😕 geçmiş olsun canım ya ben başımı ıslak tülbetle sıkıca bağlayıp yattım 2 saat sonra uyandığımda kesilmişti bebeğin uyuyunca yada yardım edecek biri varsa ver ona vur kafayı yat başka çare varmı bilmiyorum çok geçmiş olsun 😔